Verlanglijstje: Wat vraag je als je alles al hebt?

cadeautjes

Ik spreek in deze gewoon heel even voor mezelf: Ik heb dus echt niks meer nodig. Ja, ik word nog steeds super blij van een nieuw jurkje, toffe ringetjes, kussens voor op de bank op een nieuwe iPhone cover. Maar nodig? Nope. Niet echt. En als je je dan even bedenkt dat er dus kinderen zijn waar Sinterklaas geen cadeaus komt brengen omdat mama in de schulden zit. Of dat het milieu naar de klote gaat omdat wij allemaal zonodig een kast vol kleding denken nodig te hebben (#guiltyascharged). Dan voel je je toch ineens een beetje een sufferd met je stapel cadeaus onder de boom.

En nee, ik ben geen heilige. Maar ook geen grote boze betweter. Dus wat mij betreft: Vraag gerust die jurk waar je al weken op aast of die toffe kandelaar waar je zelf eigenlijk net geen geld aan uit wil geven maar die wel sowieso heel tof in je huis zou staan. Geniet lekker van de cadeau-feestvreugde. Maar als je die verlanglijst met allerlei moois aan het vullen bent, zet er dan gewoon ook een paar iets bewustere cadeautjes tussen. Kan echt geen kwaad. 

Donatie voor de LINDA foundation

Linda Foundation

Misschien vind je dit een heel stom cadeau, maar ik vroeg én kreeg het vorig jaar voor Sinterklaas en dat gaf me een rammend goed gevoel! Het idee dat je ervoor kunt zorgen dat een paar mama’s wat gezellige boodschappen kunnen doen en een klein cadeautje kunnen kopen voor de kids, in huishoudens waar dat normaal gesproken een no go is? Ik vind het fijn. Op de verlanglijst dus: Een donatie voor de LINDA foundation.

Boek: Silvia Witteman

Silvia Witteman

Jullie zijn zelf gek. En zo is het. Niemand schrijft zo leuk als Silvia Witteman, bovendien word je blij van het lezen van haar droge, gezellige, cynische column. Dit cadeautje is dus fakking goed voor je humeur en een must-op-je-verlanglijst-zet-item. Ha! Nieuw soort van woord bedacht. Waar dat boek van Silvia wel niet allemaal goed voor is. Oh ja én we moeten sowieso de boekenbranche blijven stimuleren, vind ik. Want het geschreven woord is prachtig. Zo. Oma heeft gesproken.

Een SOAP treatment bon

nail-art

Heerlijk! Met gelakte nagels het nieuwe jaar in. Gevijld, gelakt, gecoat, alles. Door dit cadeau te vragen, haal je niet meer zooi in huis, maar zorg je wel voor een feestelijk moment. Hoera! En nee, deze post is niet gesponsord door de SOAP treatment store, ik ben gewoon groot fan van deze fijne salons. Op de lijst dus, met die bon.

Een Team Unicorn t-shirt

Team Unicorn t-shirt

Ja, dit is kleding. Maar ja, wel hele gezellige én duurzame kleding. De Team Unicorn t-shirts zijn van 100% biologisch katoen én bij de productie is de Europese wetgeving gehandhaafd. Fijn! Je steunt er ook nog eens twee kleine, moedige ondernemers mee. Uhh ja. Ikzelf en mijn Team Unicorn partner Roos Mulder dus. Tralalalaaa. Oh en wat je ook nog moet weten: Binnenin vind je hele schattige labeltjes met grappige teksten enzo én het shirt wordt bezorgd in een hele fijne lief-roze doos. Nou, waar wacht je nog op? Bestellen maar.

Baublebar Oorbellen

oorbellen-hudsons-bay

Wil je toch gewoon iets heeel cools en een tikje chiques onder de kerstboom? Het perfecte accessoire voor je kick-ass nieuwjaarsfeestje en nu al je favoriete festival 2018 item? Snap ik! Ga dan voor deze oh zo leuke oorbellen van het merk Baublebar. Alleen het merk klinkt al gezellig toch? Je shopt deze leukerds via de website van Hudsons Bay