Outfit: Sneakers, een tule rok en een gele trui

Vans via Otto

Nou, de titel van dit artikel dekt zeg maar best wel de lading. Maar goed, laat ik toch nog wat meer over deze look vertellen. Want die sneakers, die zijn dus mijn allerbeste aankoop sinds tijden. Man, wat word ik keer op keer blij van deze Vans (via Otto). Ze passen praktisch overal leuk bij en zitten als gegoten. Kijk, dat is fijn. En in de combi met deze gezellige rok en vrolijke trui was ik helemaal in m’n sas. Ja, in m’n sas ja…

Vans via Otto

De tule rok is van het fijne merk Papillon Rebelle en de trui van mijn super, mega, lievelingsmerk Maje. Hoera! En hij is van alpaca-wol. Lama dus. Dat vind ik een heel gezellig idee. Plus: Het lichtgele brengt een beetje zonneschijn op willekeurig welke regenachtige herfstdag dan ook. Bla bla bla. Hij is gewoon heel mooi!

Vans via Otto

Prima look dus om de straten van Amsterdam mee onveilig te maken. En die blote benen? Die kunnen nu nog net vind ik. Over een maand zit ik alweer met drie sjaals om en een muts op onder een dekentje op de bank #koukleum. Maar nu hoeft dat nog effe niet. En dan vind ik blote benen + een trui een te chille combinatie. Want: Ziet er gewoon gezellig uit.

Vans via Otto

Deze look shoppen? De ken:

Outfit: 
Trui: Maje
Rok: Papillon Rebelle
Sneakers: Vans (Via Otto)