Samen met The Next Closet stelde ik een droomgarderobe samen…

The Next Closet

Uren kan ik me vermaken met online shoppen. En dan bedoel ik vooral met het samenstellen van de perfecte winkelmand en misschien wel helemaal niks afrekenen. Het is een ultieme vorm van dromen. Vind ik dan. Meestal echter, blijft er toch nog wel één item door mijn hoofd spoken. Waar ik dan later nog eens voorzichtig naar ga kijken. Twee dagen later krijg ik een brievenbuspakketje #oopsididitagain. Maar dat samenstellen van die online garderobe, dat uren op het World wide web bivakkeren, dat is eigenlijk nog bijna leuker dan de daadwerkelijke bestelling. Lucky me! The Next Closet vroeg me om precies dat te doen…

The Next Closet

En dus kun je nu in mijn gedroomde garderobe rondsnuffelen (Inclusief designer tassen. Uiteraard!) en er zelf iets heel, heel moois uit uitzoeken. Beter doe je dat trouwens een beetje snel. Want ik heb zelf natuurlijk nog drie items in m’n hoofd die ik misschien eventueel toch wel heel erg mega graag zelf nog wil hebben (Hallo Christian Lacroix oorbellen, Burberry jas en YSL jurk!).

The Next Closet

Maar vooruit. Ik zal jullie een voorsprong geven. Wel zo eerlijk. De kast is trouwens samengesteld op basis van het idee Brooklyn meets Paris.. Ik vind dat altijd een heel fijn stijltje omdat er zowel een hele vrouwelijke feel aan hangt als een lekker stoer en nonchalant gevoel.

The Next Closet

Dus van lekkere jeans tot lieve jurkjes en van kick ass hakken tot bikerboots; in mijn The Next Closet collectie vind je het allemaal! En de prijzen rijzen echt niet perse de pan uit, al vanaf €27,- kun je namelijk een mooi designer-item uit die kast vissen…

The Next Closet

Ook fijn: Bij een winkel als The Next Closet krijgt een kledingstuk een tweede kans. Bluh, wat klinkt dat geitenwollensokken. Maar het is wel waar! Recyclen is meer dan ooit van nu, vooral aangezien de mode-industrie hartstikke leuk, maar stiekem ook mega vervuilend is. Dus koop je een vintage designer piece, is dat niet alleen hip en mooi en iets waar je nog heeeeel lang plezier van gaat hebben, maar het zegt ook iets over jouw bewustzijn met betrekking tot de aarde omgaat. Stiekem best fijn, toch? Goed, juf Marjolein heeft gesproken 😉

The Next Closet

Tijd om gewoon lekker wat moois in te slaan. En misschien nog wel het beste nieuws: Met code SneakersandSmoothiesxTNC krijg je €10,- korting. Happy shopping!