Hotspot: Rainbowls – Bali in de Pijp

Rainbowls - De pijp Amsterdam

Ja, het is koud. Ja, we willen zon. Ja, we willen allemaal NU in het vliegtuig naar Bali stappen. Maar, dat is duur. Maar, dat is slecht voor het milieu. Maar, Amsterdam is ook fijn. Oplossing? Rainbowls in de Pijp. Deze tent is inmiddels dan wel niet heel erg nieuw meer, maar ik wilde er toch even een stuk over tikken, want fijn? Fijn is het zeker! 

Rainbowls - De pijp Amsterdam

Soms heb je geen woorden meer nodig, simpelweg omdat een foto alles al zegt. En dat is in het geval van Rainbowl eigenlijk exact wat er aan de hand is. Want al neem met je iPhone4 een supersnelle foto van je kommetje fruit en acai, dan nog ben je verzekerd van een pláátje.

Rainbowls - De pijp Amsterdam

Bij Rainbowls scoren ze dan ook honderdduizend punten met hun te knappe acai-bowls. Oh jazeker, deze tent is erg Insta-proof. De acai-bowls smaken overigens ook nog eens top. Ha! Dat kon je nog niet opmaken uit enkel en alleen de foto’s.

Rainbowls - De pijp Amsterdam

Tel daar een gezellig interieur, fijne koffie én een knalroze deur bij op en je voelt ineens de zon weer een klein beetje schijnen… Gaan dus. En genieten. En foto’s maken. En nog eens genieten. Maar dat komt bij Rainbowls helemaal goed. Dat weet ik zeker.