Outfit: Yehes! Ik word echt heel blij van mijn Team Unicorn t-shirt…

Outfit: Team Unicorn

Sommigen van jullie hebben er misschien al wel van gehoord, maar nu is het tijd om het officieel met de hele wereld te delen: Ik ben samen met partner in crime Roos Mulder een t-shirtlijn gestart. En daar ben ik godsamme trots op. Nooit geweten dat er zo ongelooflijk veel bij kledingproductie en de branding daarvan komt kijken. Maar man, wat is het vet om te doen, dat ontwerpen en lanceren van zo’n t-shirt. Ons merk Team Unicorn is a fact en natuurlijk moest ik ter ere daarvan even wat fotootjes schieten én er een artikel over schrijven…

Outfit: Team Unicorn

Hoe Team Unicorn ontstaan is, misschien vraag je je dat af . Nou, komt ie. Team Unicorn ontstond eigenlijk met een gedeelde én lichtelijk overdreven liefde voor roze, glitter, regenbogen en vrolijkheid. Daar hadden Roos en ik allebei een soortement van last van, van die hang naar hysterie. En toen we erachter kwamen dat dat de gemene deler was, begonnen we foto’s naar elkaar te sturen van lila ijsjes, deelden we gifjes van glazen glitterbollen, namen we bellenblaas mee naar festivals en als we terug kwamen van vakantie, mocht een klein cadeautje in de vorm van bijvoorbeeld een schattige unicornsleutelhanger niet missen. De wereld kan over het algemeen wel wat extra vrolijkheid gebruiken, zo vonden wij en op deze manier droegen we ons eigen hysterische steentje bij.

Outfit: Team Unicorn

En toen ging ik op vakantie… Roos had het op een gegeven moment wel gehad zo ‘alleen’ op kantoor en appte me: ‘Joehoeeee, tijd om terug te komen!’ ik appte terug: ‘No worries! Vanaf maandag is Team Unicorn weer compleet!’. Toen ik het gesprek wegklikte, dacht ik ineens: ‘Wacht eens even… Dat is een toffe merknaam!’. En zo ontstond het idee. Een paar weken later op een borrel deelde ik mijn gedachte met Roos, die op haar beurt zo enthousiast was als een unicorn on steroids. Conclusie? Tijd om een plan te smeden.

Outfit: Team Unicorn

Inmiddels zijn we ongeveer een half jaar verder. Ontwerp, productie, een website bouwen, teksten schrijven, socials vullen, bedenken hoe pakketen verzonden moeten worden, daar systemen voor implementeren, onze netwerken aanboren, alles kwam de afgelopen maanden aan bod. We hebben so far al héél veel gelachen samen. Maar het heeft een enkele keer ook wat unicorn tears gekost al die ambitie. Best jammer namelijk als je website er de avond voor lancering uitlegt #CRISIS. En wat ik zeker geleerd heb van dit prille begin, is dat je in de kledingindustrie dóór moet zetten. Vanzelf gaat het zeker niet.

Outfit: Team Unicorn

Maar gelukkig zorgden de Team Unicorn flow van Roos, mijn enthousiaste omgeving en dat hele fijne vooruitzicht van die sparkling tshirts ervoor dat het uiteindelijk niet al te veel moeite kostte om door te zetten. Bovendien have I found myself a cheerleader in de vorm van een super lief vriendje. Yay me.

Outfit: Team Unicorn

En dus hebben we continu keihard doorgevlamd. Maar goed ook. Want toen ik onze eigen bedachte shirts eenmaal in handen had, was ik apetrots! Het is een bizar idee dat er een half jaar geleden niks was en dat we inmiddels een compleet merk gebouwd hebben! Next step? Die knapperds als warme broodjes over de toonbank laten gaan. Fingers crossed. Al heb ik er stiekem best heel veel vertrouwen in dat het goed komt.

Outfit: Team Unicorn

Sinds vorige week, zijn de Team Unicorn shirts te koop for anyone who doesnt’t want to join the grown-ups yet. Want dat volwassen-gedoe, dat is toch lang niet zo leuk als touwtje springen, heel hard dansen, taarten bakken, taartjes eten, bellenblazen, confetti gooien, hardop zingen, stoepkrijten en buiten spelen. En als jij volledig snapt wat ik hiermee bedoel, ben je er zekersteweten klaar voor! Klaar to join the team. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een tof shirtje :-) Bestellen kan hieronder…

Outfit: Team Unicorn

Outfit: 
T-shirt: Team Unicorn (maar dat had je inmiddels vast al door ;-))
Rokje: Morgan de toi
Kistjes: Dr. Martens

Fotocredits:
Marilyn Bartmans