Outfit: Wijde mouwen <3

Outfit: Minimum

Jazeker, nog maar 4 nachtjes en dan is het zover… Kerst! Tralalaaaaa. Cadeautjes uitpakken, veel te veel eten en kerstliedjes zingen maar. Dat laatste is optioneel. Die eerste twee, daar kun je niet omheen. Lijkt me duidelijk. En het liefst doen we dit alles in een fashionable outfit. Je kunt natuurlijk voor een keurig jurkje gaan. Maar ben je meer een spijkerbroeken type, dan zijn er evengoed modische opties….

Outfit: Minimum

Ik viel onlangs als een blok voor deze top met wijde mouwen van Minimum. De mouwen zijn helemaal gestijfd dus blijven lekker wijd uitstaan en dat geeft je outfit een soort van catwalk idee. Vind ik dan.

Outfit: Minimum

Tof ook: De mouwen schijnen ietsje door en dat geeft ze een extra spannende feel. Mag best voor de kerstdagen. Zolang je niet uit je decolletage kunt eten it’s all good. Just kidding. Maar keep it neat. Is wel zo prettig met kerst. Je wil niet dat gekke nichtje worden dat zich te ordinair kleedt. Toch?!

Outfit: Minimum

Met deze outfit hoef je je daar sowieso niet druk om te maken. Fieuw! Gewoon een spijkerbroekie en Dr. Martens. Al kan ik me voorstellen dat je zo rondom de kerst liever voor hakken gaat. Maar it’s up to you off course :-)

Outfit: Minimum

What’s more? Haar lekker los, beetje nonchalant laten hangen. Wear your biggest smile and all will be good…

Outfit: Minimum

Have yourself a Merry little Christmas. En op nieuwjaar kom ik nog wel even terug…

Outfit: Minimum

Outfit: 
Top: Minimum
Jeans: Citizens of Humanity
Belt: Minimum
Schoenen: Dr. Martens

Outfit: Minimum