Outfit: Viva velvet!

Outfit: Catwalk Junkie

De trend waar ik op dit moment super, mega gek op ben? Velours. Aka velvet! Ik heb op het moment twee velvet tops en wil echt zsm ook een colbert jasje en een paar enkellaarsjes in deze stof aanschaffen. Want man wat vind ik die jaren 20 vibe die het stofje met zich meebrengt fijn!

Outfit: Catwalk Junkie

Bovendien is de stof met de koude dagen ook nog eens onwijs praktisch, want: Lekker warm. Dit zwarte shirt van Catwalk Junkie zit ook nog eens super fijn en omdat de stof zo zacht is, wil je jezelf onbewust heel de dag door knuffelen. Ja, dat is een beetje vreemd, maar once you’ll feel the fabric you’ll get my point…

Outfit: Catwalk Junkie

Goed nieuws trouwens: Je kunt de Catwalk Junkie items tegenwoordig op de Prinsengracht in hun té leuke (lees: roze!) shop passen. En vervolgens neem je natuurlijk liefst de helft van de winkel mee naar huis. Bij Catwalk Junkie hebben ze namelijk helemaal begrepen hoe je on-trend en mega comfy de deur uit kunt.

Outfit: Catwalk Junkie

Vind je alleen een zwarte top een beetje suf? Dan kun je hem altijd pimpen met de gezellige pins van Catwalk Junkie. De frietzak is mijn persoonlijke favoriet! Om de outfit af te maken, gooide ik er mijn panterprint laarsjes van TopShop onder #lievelings. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon lekker rustig houden. It’s all up to you!

Outfit:
Top: Catwalk Junkie
Frietzak-pin: Catwalk Junkie
Jeans: Citizens of Humanity
Enkellaarsjes: Topshop