Outfit: Verliefd op mijn Citizens of Humanity Hi Lo jeans

Citizens of Humanity

Als je een Citizens of Humanity Jeans voor je verjaardag krijgt, weet je dat je jezelf heel gelukkig mag prijzen. Die krengen zijn namelijk praktisch onbetaalbaar, maar God, wat zijn ze mooi! Mijn Hi Lo exemplaar (de pijpen zijn voor hoger dan achter) is momenteel dan ook mijn ‘doe ik praktisch elke dag aan spijkerbroek’ (jij hebt er vast ook één) en dat is alles behalve erg! 

Citizens of Humanity

In het begin zat hij nog wat baggy waardoor ik vriendlief tolererend, maar niet goedkeurend zag kijken. De jeans vormt zich alleen naar je lichaam, waardoor mijn billen in deze jeans ronder en ronder lijken. De aanbiddende blik is niet meer ver weg. Ik voel het! 

Citizens of Humanity

Hoe je zo’n Hi Lo exemplaar draagt? Dat kan op allerlei manieren. Ik dacht eerst dat het echt alleen met hakken kon. Maar witte gympen eronder zijn ook een hit. En zelfs met enkellaarsjes is het leuk!

Citizens of Humanity

Er op kan alles. Van een chille slobbertrui tot een sexy off shoulder top en van een keurige blouse tot een lekker wijd t-shirt. Doe vooral wat goed voelt, dat ziet er over het algemeen sowieso het tofste uit! 

Citizens of Humanity

Ik koos voor mijn gouwe ouwe leren jack plus chill t-shirt van American Vintage. De hakken heb ik ook al tijden. Weet niet eens meer waar ze van zijn #oeps. En de beanie die ik draag is mijn favoriete Maje exemplaar. Kan nog net zo aan het begin van de lente. Oh ja. En die grote liefde van me: Mijn YSL tas. Die mag natuurlijk niet vergeten worden. Tralalaaaaaa. 

Citizens of Humanity

Wil je deze outfit shoppen? Dat kan hier:

Jeans: Citizens of Humanity
T-shirt: American Vintage
Leren Jack: Zara
Pumps: ?
Beanie: Maje
Tas: YSL

Citizens of Humanity