Outfit: Sweetness, een sailorpet en super chille schoenen!

outfit, sailor pet, vintage jacket en bad ass boots

Jahaaaa, je weet het nu wel: mijn grootste hobby is door Amsterdam huppelen in een fijn pakkie. Dus ik zal het je niet nog een keer vertellen (oeps, toch gedaan). Maar God, wat was dit weer een mooie dag. Van de grachten naar de Dam, waar het kermis was. De slappe lach krijgen van een bizar (maar dan ook echt BIZAR, check m’n Instagram) grote suikerspin. Donuts kopen, meeten met de leukste blogger-vriendinnetjes en genieten van de zon die op het water zo bizar mooi glanst. Het spijt me oprecht. Maar ik kan er toch echt maar geen genoeg van krijgen… 

outfit, sailor pet, vintage jacket en bad ass boots

Vrijdag twee weken geleden genoot ik dus van dit alles in een pakkie dat ik zelf misschien niet zo snel had uitgekozen, maar waar ik me uiteindelijk wel super chill in voelde. Marlot (van Jolie Lot) leende me wat items. En wat bleek? De sailorpet doet het ook bij mij best leuk en van een vintage sjaaltje is nog nooit iemand slechter geworden, dus dat zijde om mijn nek voelde best fijn. Leren vintage jack erbij, comfy jeans aan ennnnn mijn nieuwste Shabbie boots eronder (hallo nieuwe liefdes); niks meer aan doen.

outfit, sailor pet, vintage jacket en bad ass boots

Even zonder grappen: die boots zijn echt de beste aanwinst in tijden. Want: te gek mooi leer dat zich binnen een middag naar je voet vormt, te combineren met elke outfit (ok, misschien niet met een gala jurk, maar elk lief jurkje oogt met deze boots ineens kick-ass en met een bikerjack ben je binnen no-time een soortement van rock chick. Hoera!) en uhm had ik al gezegd dat het leer echt heel mooi is? Ja. Oh. Nou ja, ik kan het eigenlijk ook gewoon niet vaak genoeg zeggen.

outfit, sailor pet, vintage jacket en bad ass boots

Huppelen ging ik dus van die schoenen. En van huppelen wordt je moe. Dus tussendoor ben ik even gaan zitten. Oh nee, dat was voor de foto 😉 Let’s stay honest.

outfit, sailor pet, vintage jacket en bad ass boots

Hoe dan ook, het was een topmiddag: ik heb nieuwe outfitinspiratie opgedaan en ging na een middag vol zon, zoetigheid en lachsalvo’s als een blij ei naar huis. Exactly how I like it… En extra fijn: ik heb gehoord dat deze week het weer eindelijk weer zonnig wordt. Dus meer van dit soort dagen in het vooruitzicht! #ilike #staytuned

Outfit: 
Boots: Shabbies Amsterdam
Jeans: Dr. Denim
Overigen: Vintage