Outfit: Purple rain, purple rain…

Outfit: Purple Rain

Nope, ik ben zeker niet de eerste die met een mooi bossie bloemen op de foto gaat. En met name de Whysteria-Hysteria kan je niet ontgaan zijn op Instagram. Maar, uhm, can you blame me? Al dat lila gedoe op straat is toch gewoon te mooi? 

Outfit: Purple Rain

Als je dan ook nog eens een blouse draagt die perfect matcht met al die flora, móet dat – wanneer je een blog hebt in ieder geval – eeeven op de foto.

Outfit: Purple Rain

Die knappe blouse is trouwens van de H&M en ik heb inmiddels begrepen dat ook dat een Instagram-hit is. Misschien heeft het iets met de kleur te maken? Anyhow, ik vind hem lekker, deze blouse. Want je kunt hem lekker casual dragen, zoals ik hier doe, gewoon op een jeans. Maar gooi je er een tof rokje onder, dan kun je zo chique uit eten. Pas de problemme.

Outfit: Purple Rain

De fijne jeans is trouwens van Citizens of Humanity. Één van mijn favoriete spijkerbroeken merken. Mag ook wel voor het bedrag dat je er voor neerlegt, maar ik vind het oprecht tof dat deze broek zich naar je lijf vormen en bovendien basics – zoals jeans – daar mag je best in investeren vind ik..

Outfit: Purple Rain

Enthousiast geworden over dit gezellige gebeuren? Je kan het uiteraard gewoon lekker zelf shoppen! Behalve de laarsjes, die zijn van vorig jaar.. Maar de andere linkjes vind je hier onder. Dank voor uw aandacht. Over en uit…

Outfit:
Blouse: H&M
Jeans: Citizens of Humanity