Outfit: Pink for president

Roze jas

Soms word je verliefd op een jas. Dan weet je gewoon: Die moet ik hebben. Je raadt het al… Dat was precies wat er gebeurde toen ik deze knapperd online zag!

Stippen shirt

Knalroze. Dat is ie! En hoewel ik niet perse mega girly ben, kon ik dit gehalte zuurstok niet weerstaan. Het exemplaar is van Topshop en ik heb hem weten te scoren op wehkamp.nl. Binnen een dag was ie in huis. Super fijn!

Stippen shirt

Omdat zo’n knalroze statement wel een tegenhanger kan gebruiken, heb ik de andere items in m’n outfit juist heel rustig gehouden. De zuurstok ging in de combi met een destroyed boyfriend jeans (vintage Levi’s), zwarte top met flared mouwen (Topshop via Wehkamp) en biker boots (Manfield).

Pink coat

Die top zit trouwens heer-lijk! Super luchtig is ie waardoor je hem nu al kunt dragen met een jasje eroverheen en straks als het echt lente/zomer is met shorts eronder. Sneakers erbij – of dus deze fijne Manfield boots – en je bent klaar om te gaan!

Stippen truitje

Om de look nog even een extra originele touch mee te geven, besloot ik hier mijn mega chille oorbellen van Bernice Amsterdam bij te dragen. Die zijn heerlijk groot waardoor je een lekker statement maakt wanneer je je haar op een staart draagt. En doe je je haar los, dan worden ze ineens verrassend subtiel. I like!

Pink coat

Goed, terug naar die pink stunner… Mocht roze nou je lievelingskleur zijn, dan is het zeker aan te raden om in de oh zo fijne Topshop jas een drankje te gaan doen bij Sticky Fingers. Dan match je namelijk – om je vingers bij af te likken – goed met het interieur. Maar ach, elke andere hotspot wordt juist weer een beetje sprankelender als jij in je vrolijke jas komt binnengehuppeld. Dus kies vooral waar je deze blijerd mee naartoe neemt en vergeet er zelf niet bij te stralen :-)

Roze jas

Outfit: 
Jas: Topshop – Via Wehkamp
Truitje: Topshop – Via Wehkamp
Jeans: Vintage
Boots: Manfield
Oorbellen: Bernice Amsterdam

Stippen top
Jas roze
2 replies
  • Marjolein
   Marjolein says:

   Hi Elbrich,

   I know #crap Hij is helaas uitverkocht :-( Maar misschien komt hij binnenkort weer online heeft Wehkamp mij gezegd. Ik houd het in ieder geval de gaten en mocht hij daadwerkelijk weer online komen, stuur ik daar even een Instagram-post over uit, ok? :-)

   x Marjolein

Comments are closed.