Outfit: Patches allover my Loavies look

Toen ik klein was, hadden we ze ook al: de allermooiste ‘opstrijk-plaatjes’. Ik ging er zelfs elke week even voor naar de ‘naai-winkel’ in het dorp. Want daar hadden ze er zo lekker veel. De patch-trend (klinkt toch iets hipper dan opstrijk-plaatjes) maakt een duidelijke come-back deze zomer. Je hoeft maar een winkel binnen te lopen of een streetstyle artikel er op na te slaan en jaaaaa hoor, daar is ie! Van jeans tot denim jackets en van tassen tot t-shirts. Alles kan! En dit is mijn versie… 

Outfit Loavies

De dougnut is mijn favoriet in dit geval. Hoef ik niet uit te leggen toch? De cactus vind ik trouwens ook leuk. En het mooiste aan dit geval? Niks geen handenarbeid (ook best leuk hoor, maar heb ik du moment toch echt geen tijd voor) je kunt het exemplaar gewoon kant en klaar kopen! Super fijn.

Outfit Loavies

Ik vond het tof om deze jeans verder zo simpel mogelijk te combineren. Dus: witte sneakers eronder en een mooie top er op  en klaar is. Uhm. Marjolein. De top heeft trouwens wel een toffe kanten onderkant. Word ik blij van! De gehele outfit is dus hier te shoppen, dus ik zou zeggen: sla je slag.

Outfit Loavies

En wil je toch liever iets zelf-gecostumised, dan kun je na aankoop van deze jeans gewoon even langs het dichtsbijzijnde heerlijk kneuterige naai-winkeltje om wat toffe aanvullende patches uit te kiezen. Hoera! Maak er maar eens een feestje van, van die outfit van jou deze zomer!