Outfit: Op en top zomerse outfit via Miinto

Outfit Miinto

Mensen, kinderen. Wat een feest! De zomer blijft maar gaan en ik word er blij van. Van terras, naar boot, naar strand, naar balkon, naar tsja, de slaapkamer waar je niet kan slapen omdat het zo takkewarm is. Maar ach, maakt het uit? Overdag huppel ik vrolijk rond in korte rokjes, broekjes, hemdjes en ik heb zo ongeveer 24/7 een zonnebril op mijn neus of rieten hoed op m’n hoofd. Heer-lijk!

Outfit Miinto

De All Stars scoorde ik met Koningsdag voor €2,- op de Vrijmarkt in het Vondelpark. Yehes! Ik ben er sinds dit jaar pas achter wat een belachelijk goed idee het is om op Koningsdag te shoppen. Het is duurzaam, mega cheap en er zitten serieus goede vondsten tussen. Vooral als je vroeg bent.

Outfit Miinto

Maar over duurzaam gesproken, daar draagt Miinto, de online webshop waar ik deze top en shorts scoorde, ook haar steentje aan bij. Op haar eigen manier weliswaar. Maar het idee erachter vind ik onwijs goed! Miinto werkt namelijk met allerlei middenstanders door het hele land. Real life winkels die met veel passie hun spullen proberen te verkopen en daar in de meeste gevallen keihard voor moeten werken.

Outfit Miinto

Miinto laat de spullen die ze op haar website aanbiedt niet eerst naar een distributiecentrum te laten komen om het vanuit daar weer om te pakken en vervolgens naar jou als klant te vervoeren. Nee, ze laten de winkels (vaak bij jou uit de buurt) zelf de pakketjes opsturen. Dat scheelt distributie (lees: CO2) en plastic. I like! Sympathiek en met het oog op de toekomst.

Outfit Miinto

Kijk, als je dat allemaal weet, zit zo’n gezellig outfitje toch nog net een beetje lekkerder. Vind ik dan. Wil je dit fijne pak ook shoppen?

Outfit: 
Blouseje: Ydence via Miinto
Shorts: Levi’s via Miinto

De foto’s zijn trouwens gemaakt door de getalenteerde Laura van Till!