Outfit: Oh boy wat is deze casual chic look fijn…

Sandro

Ik houd van stoer én vrouwelijk. Zelfs als het op een chique outfit aankomt, vind ik wel dat er een beeetje karakter in moet zitten. Dat kan door je haar wat slordiger te dragen, door een stoer jack of oversized colbert over dat cute-ass jurkje aan te trekken of door een chique broek te dragen. Daaronder dan natuurlijk wel toffe hakken en erboven een keurig blouseje. Want chique moet wel sophisticated blijven… 

Sandro

Toen ik door de rekken ging van de nieuwste collectie van Sandro, werd ik knetter-, stapelgek. Oh, wat hebben zij toch keer op keer toffe spullen. En nee, dit is geen betaalde post. Ik ben oprecht fan van het kick-ass Franse merk.

Sandro

De broek en top had ik in eerste instantie niet eens op elkaar bedacht. Maar toen de match eenmaal gemaakt was, bleek het een hele goede! Chique en ergens toch ook casual. Heel fijn. Een goed hak geeft deze look wat flair en zoals je weet houd ik van los haar waar niet al teveel moeite aan is besteed.

Sandro

In dit geval droeg ik de look zakelijk en maakte hem dus af met een strakke, stijlvolle tas. En wel die van Frédérique van Heesch. De ontwerpster werkte jaren voor de Gucci Group – en dan Balenciaga in het bijzonder – in het leathergoods product development team. Maar na drie jaar keihard werken voor een ander (Balenciaga dus) , besloot ze: Dat kan ik ook voor mezelf. En zo ontstond haar eigen tassen brand. Gouden tip! Je krijgt bij Frédérique namelijk high end kwaliteit voor een middenmarkt prijs. Zo zien we het graag, toch?

Sandro

Met die top tas erbij was de outfit dus bijna compleet. De puntjes op de i? De zonnebril. Nog steeds helemaal gek op mijn Ray Ban classic. En een veeg roze lippenstift doet het ook altijd goed! Shoppen? Scroll snel door naar de linkjes…

Sandro

Outfit: 

Top & broek: Sandro
Laarsjes: Topshop
Tas: Frédérique van Heesch
Zonnebril: Ray Ban
Lippenstift: Estée Lauder