Robbies – #1 hotspot Den Bosch

Festival essentials outfit

Handen in de lucht, voeten in het gras, een biertje in je hand en dansen op de fijnste tunes terwijl de zon op je gezicht schijnt. Jawel! Ik heb het over het festivalseizoen. Wat is dat fijn. En het beste nieuws: het is officieel weer aangebroken Hoera! Jammer genoeg heb ik zelf nog geen moment gevonden om een festival te bezoeken, maar er staan een paar mooie feestje op de planning deze zomer en oh wat heb ik daar veel zin in! 

Outfit: Mijn favoriete festival essentials

En hoewel locatie, weer en muziek essentieel zijn, helpt een toffe outfit ook zeker bij het creëren van de perfecte festival vibe. Toch? Ik word in ieder geval altijd blij van mooi/origineel/on-trend gekleedde mensen om me heen en doe altijd m’n best om zelf ook een beetje gezellig voor de dag te komen. Eerlijk is eerlijk…

Festival essentials outfit

Ik heb mezelf er op betrapt dat een paar essentials bijna elke keer dat ik een festival bezoek in mijn outfit terug te vinden zijn. En ik deel ze graag even met je. Nr 1: mijn biker boots. Halleluja! Ik ga geen festival af zonder. Staan vrienden van mij soms een beetje ongezellig te kijken als hun gympen doorweekt zijn? Pas de problemme pour moi want die kistjes van mij houden alle smerigheid buiten. And I love the way they look. Dat ook.

Festival essentials outfit

Nog een essential? Een goed stel spijkershorts. Want: Alles, maar dan ook echt alles kan er op, het oogt nonchalant en het zit fijn (aka je kan er alle dansmoves in maken die je eventueel zou willen maken. Misschien beter om dat niet te doen, maar dat is een tweede. I leave that up to you).

Festival essentials outfit

En verder? Ik vind een los t-hemdje altijd heeeel erg fijn. En ik ben op het moment gek op Mr. Sour (zoals ik dit exemplaar altijd noem) van Junique Art Shop. Waarom? Het is een simpel shirt, de afbeelding is grappig (vind ik dan, zonder ‘in your face’ grappig te zijn, want dat is dan weer niet zo mijn ding) en dit geval zit lekker los. Love it!

Festival essentials outfit

What’s left? Een fijn fringe jack. Ok, dat is niet perse een essential maar een fijne overside Levi’s of dit geval doet het toch erg fijn op het moment dat het ‘s avonds flink afkoelt terwijl jij nog voor de main wil gaan staan springen. De finishing touch? Lippenstift. Want met al die nonchalance en dat smerige gedoe met modder en Dixies enzo, kan een beetje sophistication geen kwaad. Vind ik dan.

Outfit: 
Boots: Shabbies
Shorts: H&M
Shirt: Junique
Jacket: Gesponnen Suiker
Lippenstift: Dior