Outfit: Mijn casual ‘doei ik ga de stad in’ look

Outfit: American Vintage

Yes, wat ben ik blij met mijn nieuwe grijze jas van American Vintage! Ik ben dol op lange jassen, maar wat voor iemand van 1.60m een lange jas is, is dat voor iemand van 1.82m (Uhm. Moi dus) meestal niet bepaald. Maar deze vriend… Die eindigt echt pas op mijn kuiten en dat maakt me erg blij! 

Outfit: American Vintage

Goed, nu de zon volle bak schijnt, is zo’n jas tijdelijk even niet nodig. Maar je kent Nederland: een toffe jas is in elke periode van het jaar stiekem toch wel heel erg fijn. Ik vind deze perfect in de combinatie met een lekkere jeans, zoals mijn favoriet van dit moment van Citizens of Humanity en een casual t-shirt. Het gestreepte exemplaar van WE doet het in dit geval prima. 

Om de look even een finishing touch te geven, trok ik mijn vrolijk gebloemde laarsjes van Topshop aan. En die tas van Fred de la Bretoniere was het laatste item dat ik besloot toe te voegen aan dit speelse ensemble. 

Outfit: American Vintage

Outfit compleet? Trek dan die deur achter je dicht en struinen maar. Koffie hier, doughnut daar. Mijn dag kan niet meer stuk. Doei, ik ga de stad in! 

Outfit:
Jas: American Vintage
Jeans: Citizens of Humanity
T-shirt: WE Fashion
Tas: Fred de la Bretonniere
Schoenen: Topshop

Outfit: American Vintage