Outfit: Een beetje verliefd

Sandro Playsuit

Loop je rustig door de winkelstraat, doe je ineens (een soort van op de automatische piloot) een paar stappen terug. Want: wow. Dat stuk daar in die etalage. Dat is zooooooooo mooi! Precies dit had ik met mijn allermooiste kledingstuk van het moment: mijn Sandro playsuit. Het was love at first sight. Alleen… Beetje prijzig was ie wel. Ik paste hem voor het eerst in Parijs. Maar had een maatje groter nodig, toen ik vervolgens bij Sandro in Knokke was, probeerde ik het nog eens. Maar mijn maat was ook daar uitverkocht. Onder het motto: ‘de aanhouder wint’, ging in Nederland de jacht op dit fijne blauwe pakje verder. En in de PC (jawel, lekker blassé, maar who cares?!) vond ik hem dan eindelijk.

Sandro Playsuit

Ik paste hem aan, moederlief glimlachte van oor tot oor en riep denk ik wel 20x: dit is zó tof! En ik besloot wat ik al twee maanden eerder besloten had. Deze vriend ging met mij mee naar huis!

Sandro Playsuit

Een tijdje terug kreeg ik een mail van Anton Dee van Style Division of ik eens wat foto’s met hem wilde schieten. Deze hippe gast uit London baby, was een week in het fijne Amsterdam en dus besloten we te meeten. Uhm de vraag was alleen: wanneer in Godsnaam? Ik ben de afgelopen tijd echt bizar druk geweest (bluh! Klinkt een beetje alsof ik belangrijk wil doen. So sorry! Zo bedoel ik het dus niet). Het enige gaatje in de agenda bleek dinsdagochtend om half acht te zijn. We meeten bij mijn favoriete adresje du moment: The Cold Pressed Juicery en natuurlijk deed ik mijn spiksplinternieuwe pakje aan. Want die móest op de foto. Dat snap je..

Sandro Playsuit

Super leuk om zo vroeg in de ochtend door de straten door Amsterdam te wandelen. Bouwvakkers starten met de eerste werkzaamheden, een man gooit de deuren van zijn woonboot open en drinkt een koffie aan dek. Een oude vrouw in roze rok heeft al bloemen in het haar en zet samen met haar katten het vuilnis buiten. Ik heb me ontzettend vermaakt. A’dam is mooi op een zomerse ochtend!

Sandro Playsuit

Zittend op een bankje, dwarelend langs de grachten. Ik en mijn pakje – vooruit en Anton – hadden het erg gezellig. Het resultaat mag er zijn. En hoewel Anton zijn stijl nog een beetje aan het zoeken is, is hij tof om mee te werken en heeft hij volgens mij een erg goed camera-oog. Benieuwd naar meer van zijn werk? Dan kun je hier even kijken. En wil je gewoon nog een andere outfit post van mij zien? Bekijk dan deze pagina :-)