Outfit: In een fashionable pak naar kantoor!

WE Fashion WORKMODE

Ik werk op een hartstikke stylish kantoor. Emilie Sobels zorgt bij Hashtag Workmode met haar stijlgevoel voor knappe planten, speelse behangetjes, hippe kaarsen en kekke kussens. En eerlijk is eerlijk: Daar word ik dus heel erg blij van. Zo’n on-trend kantoor vraagt eigenlijk ook een beetje om goed gestylde medewerkers. En hoewel het, Godzijdank, niet dagelijks een modeshow is, vind ik het wel extra leuk om een gezellig pakske naar kantoor aan te trekken. Dat wordt namelijk wel altijd gewaardeerd en ik ben dol op complimenten… #tralalaaa

WE Fashion WORKMODE

WE fashion lijkt elk seizoen opnieuw wel een betere collectie te hebben en zeker wanneer het op fijne werkpakken aankomt waarmee je – als je het geheel net even iets anders afstyled –  meteen mee door naar de club/kroeg/het restaurant kan.

WE Fashion WORKMODE

Ook leuk: Je kunt bijna alle items wel los met elkaar combineren. Want die bloemen broek doet het ook mega leuk met dat lila colbert dat ik draag. Of een kraakwit t-shirt op die lila pantalon, dat kan natuurlijk ook!

WE Fashion WORKMODE

Hoe je het ook in de mix gooit. Het staat sowieso allemaal ‘Better together’ en laat dat nou net het motto van WE Fashion zijn dit voorjaar 😉 Je shopt beide looks hier:

Outfit: 
Gebloemde top: WE Fashion
Gebloemde broek: WE Fashion
Lila jasje: WE Fashion
Lila broek: WE Fashion