Outfit: Hoera voor jumpsuits!

Jumpsuit

Ik ben echt super, mega, verschrikkelijk gek op jumpsuits! En deze vriendelijke vriend in het bijzonder. Want hallo, zo’n exemplaar in denim is toch te leuk?!

Jumpsuit

Deze knapperd van Numph zit lekker los en heeft een beetje cropped pijpen en daardoor oogt ie nog een beetje extra eigenwijs ennnn – niet geheel onbelangrijk – zit ie mega fijn!

Jumpsuit

Leuk dus om er dan ook uber-stoere bikerboots (zoals deze exemplaren van Manfield) onder te gooien en het geheel af te stylen met een knalrode tas. Gewoon van de Zara. Kost geen knoop, maar man, wat heb ik er al veel plezier van gehad!

Jumpsuit

Oh en laat ik de te gekke sieraden van Mimi et Toi niet vergeten, want die zijn keer op keer om door een ringetje te halen! Het zijn de kleine dingen die het doen. En dat laten deze juweeltjes van Mimi maar wat goed zien.

Jumpsuit

Dus: Outfit check! Wat je vervolgens doet? Een beetje zwerven door de 9 straatjes natuurlijk! Sapje bij Juice Brothers, lunch bij Libertine, koffie bij Pause. Geloof me: In zo’n pak met zulke activiteiten kan je dag niet meer stuk…

Jumpsuit

Outfit:
Jumpsuit: Numph
Boots: Manfield
Sieraden: Mimi et Toi
Tas: Zara