Outfit: Het perfecte festival jurkje

Outfit het perfecte festival jurkje

Jaaaaa de zon schijnt (eindelijk) en het festival seizoen is aangebroken. Hoewel het er op Koningsdag nog allemaal zeer droevig uitzag, baden we tegenwoordig dagelijks in fijne zonnestralen. De eerste zonnige festivaldagen zijn inmiddels een feit. En yay! Daar word ik blij van. Niet in de laatste plaats omdat het steeds wat vaker rokjesdag is en ik dus mijn nieuwste jurkje zoveel mogelijk aan kan. 

Outfit het perfecte festival jurkje

Dat jurkje scoorde ik in Parijs. (Mocht je voor een city trip naar de Franse hoofdstad trouwens nog tips nodig hebben, check dan vooral even dit artikel.) Maje is naast Sandro mijn favoriete merk. En aangezien het Franse labels zijn, blijft het het leukste om items hiervan daadwerkelijk in Parijs te scoren. Vind ik dan. Dus toen ik in de stad van de liefde was, greep ik de gelegenheid met beide handen aan en sloeg mijn slag…

Outfit: Het perfecte festival jurkje

Na een aantal jurkjes, jumpsuits en rokjes gepast te hebben, riep Jaap bij het zien van dit jurkje meteen ‘Ja!’. Ik keek hem verrast aan en hij vervolgde: ‘deze is perfect voor het festivalseizoen’. Ik keek nog eens in de spiegel en zag mezelf met een zonnebril op m’n neus, voeten in de modder en biertje in de hand inderdaad menig festival rocken. Dikke vette yes dus wat dit jurkje betreft. Inpakken en wegwezen.

Outfit het perfecte festival jurkje

Toen ik wat later door de Coachella foto’s aan het spitten was en mijn jurkje tegenkwam, wist ik zeker dat ik een goede aankoop had gedaan. Maar hier in Amsterdam doet ie het overigens ook best leuk hoor. Kistjes eronder, leren jack erover en fietsen, wandelen, dansen en terrassen maar. Zomer, mijn jurkje is klaar voor je. En ik trouwens ook.

Outfit: 
Leren jack: Zara
Jurkje: Maje
Boots: Shabbies

Outfit: Het perfecte festival jurkje