Outfit: Hartjes zonnebril meets bomberjack

Outfit: Bieriel

Wat een mega fijn weer was het de laatste tijd. En hoewel de zomer binnen een paar dagen weer helemaal is ingestort, als een papierenhuisje ín de regen, heb ik toch behoefte aan 1001 zonnebrillen (serieus, ik blijf ze maar verzamelen), blote benen én – voor de avonden waarop het afkoelt – toch ook fijn vest of jack. Met betrekking tot dat laatste, is deze fijne bomber van Bieriel een perfecte optie…

Outfit: Bieriel

Ik woon er inmiddels in, in dit jasje. Hij is warm, past overal bij – want een girly outfit wordt er wat stoerder door, terwijl hij in de combinatie met een jeans juist heel fijn nonchalant oogt én hij zit heeeeerlijk.

Outfit: Bieriel

Bovendien ben ik ben fan van de tekst op de achterkant: For human kindness. Want laten we eerlijk zijn: het mag soms best wat vriendelijker hier op deze wereld. Het gebeurt me namelijk best wel eens dat een glimlach net even te veel lijkt te zijn wanneer ik afreken bij de kassa, er door één of andere service desk ongeïnteresseerd gereageerd wordt wanneer ik een prangende vraag heb óf dat ik word uitgescholden terwijl ik op de fiets zit. Vooral dat laatste ervaar ik vreemd genoeg vrij vaak. Mensen worden in het verkeer soms echt monsters. I kid you not…

Outfit: Bieriel

Niet dat ik zelf nou dag in dag uit volledig zen naar iedereen loop te glimlachen. Maar ik geloof er wel serieus in dat je terugkrijgt wat je geeft. Dus ik doe wel heel erg mijn best om het zojuist beschrevene uit te voeren. De gedachte ‘Een beter milieu begint bij jezelf’ is in deze denk ik helemaal geen verkeerde gedachte. En dus doe ik zoveel mogelijk mijn best om te glimlachen, een praatje te maken en vriendelijk te blijven, zelfs wanneer ik geïrriteerd raak. Jup, dat ding met ‘geïrriteerdheid’ gebeurt me zeker zo nu en dan… Let’s stay honest.

Outfit: Bieriel

Hoe dan ook, ik vind aardig zijn voor elkaar, gewoon proberen om deze wereld een iets vrolijkere plek te maken, heel belangrijk. Een gezelligere wereld, daar is in mijn optiek dan ook echt helemaal niks mis mee. En de makers van dit fijne jack denken daar hetzelfde over. Zij willen, door middel van hun kleding, een stukje positiviteit aan de wereld om hen heen meegeven. En dus staat niet alleen op deze bomber een lieve tekst, maar ook op andere items vind je statements met betrekking tot vriendelijk en open tegen elkaar zijn. Ik vind het een mooi begin. Dit specifieke item is mijn Bieriel-favoriet maar check vooral ook de andere items eens. Want misschien val jij voor de positieve flow van één van de andere stuks wel als een blok.

Trouwens, nog even over de rest van de outfit: De jumpsuit komt uit de H&M conscious collectie, de fijne espadrilles (serieus, ze zitten echt mega chill!) zijn van Fred de la Bretoniere en de zonnebril heb ik gewoon lekker even geleend van een vriendinnetje. Zin om deze outfit te shoppen? Linkjes vind je hieronder…

Outfit: 
Jack: Bieriel
Jumpsuit: H&M (niet meer verkrijgbaar)
Espadrilles: Fred de la Bretoniere
Zonnebril: Geleend.