Outfit: Glitters langs de grachten

Outfit: Glitterrok Storm and Marie

Uhm ja. Ik schrijf vanaf nu dus in het Nederlands. Waarom? Persoonlijker, echter en hopelijk ook een beetje grappiger. Is toch m’n moerstaal. Dus. Daar gaan we! Dit keer vertel ik je wat meer over de glitterrok en waarom dit naar mijn idee zo’n ontzettend goed item is. 

Outfit: Glitterrok Storm and Marie

In een sparkling outfit voel ik me altijd beter. En dat gaat van metallics tot pailetten tot subtiele shiners. Reason being: je ziet er met glitter nooit uit alsof je je er makkelijk vanaf hebt gemaakt. 

Outfit: Glitterrok Storm and Marie

Zelfs als je je glitter item combineert met kistjes, een spijkerblouse en een ietwat oversized leren jack, oog je nog alsof je echt wel heel erg hebt nagedacht over wat al dan niet uit de kast te trekken. Terwijl, let’s face it: je hebt gewoon wat classics bij elkaar geraapt (goede classics, dat wel) en het geheel vervolgens afgemaakt met een glitterrok. C’est ca…

Outfit: Glitterrok Storm and Marie

En daar houd ik dus van. Van die eenvoud. Is toch een beetje de je ne sais quoi die in dit soort outfits schuilt die me zo blij maakt denk ik. Mode hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Het enige wat je af en toe moet doen, is een beetje slim kiezen…

Outfit: Glitterrok Storm and Marie

So sparkle all you can! Want met een beetje glitter oog je dus net een beetje gezelliger. Vind ik dan.

Outfit:
Glitterrok: Storm & Marie
Leren jack: WE Fashion
Spijkerblouse: G-Star (van vriendlief geleend :-))
Zonnebril: G-Star