Outfit: Geruite rokjes en warme truien

Outfit: Morgan de toi

Het weer van de afgelopen twee weken is nou niet bepaald steady te noemen. Dan weer lijkt het herfst, dan weer weet je niet hoe snel je je in de bikini moet toveren. Op zich niks mis mee, maar het zorgt zo nu en dan wel voor de nodige outfit stress. Ik merk dan ook dat ik de laatste dagen vooral de combi kort boven, lang onder of andersom toepas. Dit is daar een uitstekend voorbeeld van. En mijn God, wat is dat geruite rokje leuk. Toch?

Outfit: Morgan de toi

Spik-splinter-nieuw is ie. Van Morgan de toi, een merk waar ik, eerlijk is eerlijk, al jaaaaren niet meer van gehoord had. Toen ik 16 was, vond ik Morgan de toi een hele toffe winkel, maar een tijdje vond ik de collecties wat ordinair. Maar twee weken geleden kwam ik er dus weer mee in aanraking. En wat bleek? Dit merk heeft vet veel leuke items!

Outfit: Morgan de toi

En dus sloeg ik het één en ander in. Van een suede rokje tot een little black dress en misschien tot wel het tofste item; dit vrolijke geruite rokje. Hij is vrij kort, maar dat is in de combi met een groot wit t-shirt óf een lekkere wijde trui zoals ik hier draag juist wel tof vind ik dus.

Outfit: Morgan de toi

Kistjes eronder, haar lekker warrig en of de zon nou schijnt of niet, je hebt gegarandeerd een top outfit te pakken. Oh ja, ook erg fijn: Op dit te gekke item ontvang je nu ook nog eens 30% korting. Joehoeeee. This is your lucky day :-)

Outfit: Morgan de toi

Outfit: 
Trui: H&M
Rokje: Morgan de toi
Kistjes: Dr. Martens

Outfit: Morgan de toi