Outfit: Één van de fijnste zomer 2016 trends…

Outfit: Leukste zomer 2016 trend

Een rok tot op de enkels is het nieuwe kort. Of is het het nieuwe lang? Eigenlijk wel. Want na de boho maxi dress is dit jaar de classy langere rok die alleen een stukje huid op de enkels laat zien aan de beurt. Erg ‘Grease’ is het eigenlijk. Mini en maxi kunnen ook nog steeds spot on zijn en zijn het naar mijn idee vaak ook! Maar deze roklengte geeft sexiness een nieuwe betekenis. I love it. 

Outfit: Leukste zomer 2016 trend

Hoe deze rok dat doet? Nou, door het spannend te houden met slechts een blote enkel in plaats van een heel been. Of in het geval van d’r maxi dress: helemaal niks. Lang verhaal kort: de midi skirt is hot and happening. Fijn! Want het benadrukt het vrouwelijk silhouette; zo’n rok die in de taille begint, wijd uitloopt en vervolgens eindigt op de enkels.

Outfit: Leukste zomer 2016 trend

Het was een warme zomeravond een paar weken terug waarop ik juist voor deze outfit koos. En man! Wat ben ik dol op dit exemplaar van L.K. Benett. 

Outfit: Leukste zomer 2016 trend

Het leukste aan een rok als deze vind ik misschien nog wel dat je hem zowel lekker chique Rivièra-style kunt dragen door er hakken onder te gooien en te combineren met een chique top, maar dat als je er sneakers en een wijd wit t-shirt op draagt, de rok ineens een heel ander karakter krijgt.

Outfit: Leukste zomer 2016 trend

Dat laatste past denk ik het beste bij mij. Dus: voila! Bij deze mijn manier van de midi rok dragen. I hope you like it. I know I do 😉

Outfit: 
Shirt: American Vintage
Rok: L.K. Bennett
Sneakers: Adidas