Outfit: Een streepje voor…

Outfit: Een streepje voor

Yup, autumn season is onnnn. Er is geen ontkomen meer aan. De bladeren kleuren naar hartelust (zó mooi!), de lucht kleurt grijs (iets minder mooi), het ruikt buiten zo nu en dan naar Sinterklaas (lees: naar die periode, niet de man zelf. Bah. Wat een gekke gedachte is dat) en het is koud! Geen blote benen weer meer dus. Maar tijd voor toffe laarzen, zware stoffen en dikke panty’s. En dat laatste vind ik erg fijn! 

Outfit: Een streepje voor

En met een goede outfit heb je in de winter al snel een streepje voor. Want goed voor de dag komen, is voorsprong pakken. Dat weten we denk ik allemaal wel. Ik ben sowieso fan van gestreepte shirts, maar vind dit najaar met name de rood/marineblauw variant erg tof. Dus toen ik onlangs deze coltrui van Minimum in de rekken zag hangen, kon ik hem niet weerstaan!

Outfit: Een streepje voor

Ook het gofgeribte Mink Pink rokje maakte me meteen blij. Hij heeft een beetje de Isabel Marrant feel en dat is natuurlijk altijd goed! Bovendien is hij in de combi erg fijn omdat het patroontje net even iets breekt. Gouwe ouwe laarzen eronder, mijn fijne Marc by Marc Jacobs tas erbij (die ik overigens deze winter gecostumized heb met een fluffy Essentiel-hanger. Hoe gezellig is dat?!), goede panty’s aan en je kan naar buiten.

Outfit: Een streepje voor

Hop, dat gure herfstweer trotseren. Al mogen we tot nu toe eigenlijk helemaal niet klagen! Maar laten we wel een beetje doen alsof, want het is zo’n goed ‘nieuw-outfit-excuus’. Ik kan dat niet genoeg. Uhm. Onderstrepen.

Outfit:
Coltrui: Minimum
Rok: Mink Pink
Fluffy tashanger: Essentiel