Outfit: Een silverlining op de magere brug

outfit: metallic rok

Op de mooiste brug van heel Amsterdam foto’s maken. Ik houd van dat soort momenten. Want de view is stunning en het resultaat maakt me blij! Het is trouwens wel een behoorlijke opgave, want er zijn natuurlijk meerdere mensen op deze befaamde brug. Goede plekken zijn vaak bij meerderen bekend en dat wil zeggen: leute die krioelen in je backdrop. En eerlijk is eerlijk, op de meest fantastische Insta-foto’s vind geen dozijn toeristen op de achtergrond. Dus het was wat manoeuvreren. Maar oh wat een feest! We made it work 😉 

outfit: metallic rok

Wie is we? De super leuke Stephanie Helena en ik (serieus, check haar Insta account, ik weet bijna zeker dat je fan wordt. In an instant. Over het waar hadden we het al even gehad. De magere brug dus.

outfit: metallic rok

Ik vond dit een perfecte backdrop om tegen te shinen in mijn spiksplinternieuwe metallic rok. Hurray for that one! Dit voorjaar kocht ik al een metallic mini-skirt maar de metallic trend en ik zijn nog niet klaar. Ik vind het zo nu en dan namelijk erg gezellig om eruit te zien als een snoeppapiertje. Een heel stylish snoeppapiertje. Dat wel. 

outfit: metallic rok

De truc om het wel stijlvol te houden, lees: liever geen complete kermispraktijken pour moi, is: houd de rest eenvoudig. Ja, mijn schoenen in deze outfit shinen ook. Maar de kleur is wel gewoon sober zwart. Daarmee kun je niet zo snel de plank misslaan. Zelfde geldt voor het t-shirt en het blauwe spijkerjack valt in hetzelfde kleurenpatroon als het zilver van mijn rok, dus ook deze zorgt niet ineens voor een mega extravagant effect maar houdt de outfit juist clean en simpel. 

outfit: metallic rok

Hoera! Rondjes draaien maar, staren naar de zonsondergang en verder? Vooral veel lachen. Ik vind de magere brug + zilveren rok combi een hit! Een silverlining bij de gedachte dat de dagen steeds iets korter worden.

Outfit:
Rok: Zara
T-shirt: H&M basics
Schoenen: Zara
Spijkerjack: Nylami

outfit: metallic rok