Outfit: Een nieuwe member in de bikini familie…

Cyell bikini

Bij een zonvakantie hoort een stiekem iets te grote verzameling bikini’s. Ik ben er echt een held in; voor elke vakantie een nieuwe bikini kopen. Gevolg: Ik trek mijn nieuwe lievelingsbikini 3 van de 7 dagen aan. Waardoor gemiddeld 5 van de 10 exemplaren die ik mee heb genomen het daglicht eigenlijk gewoon niet eens zien #oeps Toch blijf ik het doen, want een nieuwe bikini? Daar wordt ik gewoon heel, heel blij van. Mijn favoriet in het fijne Griekenland? Deze gestreepte knapperd van Cyell

Cyell bikini

Ik ben gek op streepjes. En precies daarom is deze bikini die ik via Wehkamp bestelde zo belachelijk leuk als je het mij vraagt. Het oranje-rode kleurtje oogt meteen vrolijk en het wit maakt deze bikini lekker fris! Het broekje zit trouwens echt fantastisch! Je ziet zeg maar precies genoeg bil. En de top biedt ondersteuning. Nu heb ik dat met mijn niet al te grote voorgevel niet heel perse nodig. Maar mocht je borst-technisch een maatje meer hebben, is die ondersteuning zeker heel erg fijn! 

De bikini is overigens perfect om te mixen en matchen! Ik heb vooral het broekje echt met drie verschillende topjes gedragen. Conclusie? Met de items van Cyell krijg je gewoon nóg meer zin in de zomer. Dus, kom maar door zon! Ik ben er klaar voor…

Outfit:
Bikini top: Cyell – via Wehkamp
Bikini broekje: Cyell – via Wehkamp
Rokje: Lovers + Friends LA