Outfit: Dit pakje van Beachlife is heel, heel fijn voor op vakantie

Beachlife outfit

De reis ging naar Griekenland, maar daarover later meer. Want eerst moet ik even het een en ander kwijt over dit mega fijne pakje dat ik deze fijne vakantieweek meerdere keren gedragen heb. Want man, wat is dit pak fijn én ideaal voor op vakantie! 

Beachlife outfit

Denim on denim, daar ben ik sowieso groot fan van. En van cropped shirts in de zomer ook. Dit blouseje kun je rond je middel knopen en dat geeft het een extra nonchalant effect. Yes, I like!

Beachlife outfit

Het broekje gaat dicht met een lief rijtje knoopjes en beide items zijn mega, super, belachelijk zacht. Ik vind spijkershorts op het strand soms wat lastig, want: het voelt aan het eind van de dag vaak net iets te strak en het schuurt toch een beetje dat stugge denim. Maar deze outfit zit lekker los en voelt bijna als zijde. Hiep, hiep, hoera!

Beachlife outfit

Bovendien is het leuke aan deze outfit dat je er zonder al te veel moeite voor te doen, toch meteen een beetje gekleed uitziet. En ook super fijn: Je kunt de items natuurlijk ook gewoon met andere kledingstukken combineren. Denim goes with everything. Dus dat komt sowieso goed!

Beachlife outfit

Oh ja, het sjaaltje in m’n haar is trouwens van River Island… Deze fijne items bestellen?

Outfit:
Blouse: Beachlife
Shorts: Beachlife
S
jaaltje: River Island