Outfit: Deze luchtige trui is een must!

Outfit: American Vintage

Een trui waarmee je heeeel hard kan fietsen, maar waarbij je zodra je je bestemming hebt bereikt niet het idee krijgt dat je eigenlijk direct weer onder de douche kunt springen. Dat is een briljant item, toch? Vind ik wel. En deze heeeele fijne én mooie trui van American Vintage matched bovenstaande omschrijving volledig.

Outfit: American Vintage

Hij is heerlijk nonchalant deze opengewerkte sweater. De lichte kleur geeft hem een zomerse feel. En hij is precies warm genoeg op die dagen dat de zon ons in de zomer eeeeven een paar dagen in de steek laat. 

Outfit: American Vintage

En laten we eerlijk zijn. Die zijn erbij! En dan is de perfecte trui een blessing I disguise. In combi met een lekkere spijkerbroek en fijne gympen is je outfit nonchalant en toch ook stylish. 

Outfit: American Vintage

Ik ben gek op deze gympen van Fred de la Bretonniere! De gekleurde plateaus geven een eenvoudige outfit als deze net een beetje extra karakter. Yay!

Outfit: American Vintage

Oh en de parelkettingen maken het naar mijn idee echt af. Maar dat is misschien ook een beetje omdat aan deze twee exemplaren voor mij flink wat emotionele waarde hangt. Ze zijn namelijk van allebei mijn oma’s geweest. En op dagen dat ik ze allebei met me meedraag, voel ik me extra fijn. 

Outfit: American Vintage

Goed, al met al een fijne outfit waarvoor je niet teveel moeite hoeft te doen! Weten waar je het allemaal kunt shoppen? (Op de parelkettingen na natuurlijk) Check de linkjes hieronder…

Outfit:
Trui: American Vintage
Jeans: Citizens of Humanity
Gympen: Fred de la Bretoniere

Fotocredits: Marilyn Bartmans