Outfit: Denim en ijsjes. En denim.

Outfit Denim

Als je geen denim in je kast hebt hangen, gaat iets mis. Want denim is du moment de trend waar naar mijn idee echt niemand omheen kan. Is de hippe dungaree een beetje too much voor jou? Of voel je je in dat oversizede Levi’s spijkerjack toch een beetje een propje. Kan ik allemaal inkomen, maar zorg dan gewoon voor een shitload of shorts en jeans. Een spijkerblouse, daar komt ook vrijwel iedereen mee weg. Oh en heb je de denim bikini al gecheckt? Ik ben fan!

Outfit Denim

Wat ook een tof item in de eeuwenoude spijkerstof is? De trench! Want ooh la la wat brengt die een partij nonchalante flair met zich mee. Het is een beetje Paris meets New York. Want: elegante fit, maar stoer materiaal. En laat die twee steden nou net in mijn top 3 allertijden staan (in case you’e wondering; Sydney hoort ook in dit rijtje thuis).

Outfit Denim

Om deze outfit nog iets meer van nu te maken heb ik de denim trench gewoon lekker gecombineerd met een spijkerbroek en voor een beetje extra fun in de outfit is dit T-shirt van Junique perfect. Waarom? Uhm. Wie wordt er nu niet blij van ijsjes? Ik in ieder geval wel! Toegegeven: eten is beter. Maar op een t-shirt doet etenswaar het ook goed. En het scheelt weer calorieën. Ook fijn.

Outfit Denim

Haar omhoog. Stoere boots eronder (misschien wel mijn favo item onder zo ongeveer elke outfit), felle kleur lippenstift op and you’e ready to rock. Vind ik dan. What do you think? Ben heel benieuwd :-)

Outfit Denim

Anyhow, zet hem op deze week! En vergeet niet om wat fijne denim stuks uit je kast te trekken!

Outfit: 
Trench: WE Fashion
T-shirt: Junique
Jeans: Pepe Jeans
Boots: Zalando