Outfit: Ontspannen de zon onder zien gaan in deze Storm & Marie trui…

Je kent het wel, van die zomeravonden in de stad. Je klapt ‘s middags lekker op het terras neer, maar dan gaat de zon onder, wordt het fris en moet je nog naar huis op de fiets. Laagjes zijn het devies. Maar een fijne trui is daarbij misschien nog wel het fijnste item om mee te nemen…

Ik ben persoonlijk momenteel groot fan van dit lichtgrijze Storm & Marie exemplaar. Hij is namelijk lekker groot en nonchalant én heeft splitten aan de zijkant.

Door die splitten blijft ie lekker luchtig, zodat je het eenmaal op de fiets niet ineens weer intens heet krijgt. Bovendien combineert deze trui lekker met zo ongeveer alles. Dus aan het einde van de dag kan hij op praktisch elke zomerse outfit. En daar word ik dus blij van.

Ik besloot hem te combineren met deze shorts inclusief geborduurde roos erop én mijn nieuwe lievelingssneakers: Mijn Snoopy Vans. Daniel Wellington horloge erbij et voila, mijn outfit is compleet. Nu mag de zon weer gaan schijnen, kan ik zo de stad in!

Outfit: 
Trui: Storm & Marie
Shorts: H&M vorig jaar
Sneakers: Vans
Horloge: Daniel Wellington