Outfit: De ultieme chillbroek

Modstrom - Chillbroek

Jaaaa, wat is deze trend lekker: de chill broek is heerlijk hip. Fijn, want het zit oh zo comfortabel en de looks mogen er zijn. Het exemplaar met rode streep van de Zara hebben we al heel veel voorbij zien komen, maar ik was op zoek naar toch net een ander chill broek. Mijn oog viel niet zo lang geleden op deze relaxte vriend met gele streep en sjeusus, ben ik blij met deze aanvulling op mijn garderobe!

Modstrom - Chillbroek

Met een hak eronder is deze knapperd van Modström ineens heel sophisticated, maar gooi er chille sneakers onder en de broek krijgt een fijne stoere look.

Modstrom - Chillbroek

Het spijkerjasje (ook van Modström) zorgt ervoor dat je er niet compleet uit ziet alsof je net uit de sportschool gerold komt. Maar het jack zit wel mega lekker, waardoor je op een ‘ik-wil-iets-leuks-maar-comfortabels-aan-dag’ prima in dit pakje naar buiten kunt huppelen.

Modstrom

Mijn nieuwe grote liefde aka Yves Saint Laurent tas (jaaaaaa, m’n eerste echte designerbag #duizendhartjesemoticons) maakt het plaatje moeiteloos af. Maar goed, dat mag ook wel voor dat geld. Laten we eerlijk zijn. Oh ja en het plain white t-shirt van American Vintage doet ook nog een leuke duit in het zakje. Deze outfit zelf shoppen? Check dan het lijstje hieronder…

Outfit: 
Broek: Modström
Jasje: Modström
T-shirt: American Vintage
Schoenen: Adidas
Tas:
YSL
Zonnebril:
Ray Ban