Outfit: Bloemige borduursels en romantische ruffles

Wehkamp

Zet de bloemetjes maar buiten! De lente is begonnen. Oh boy, word ik blij van dat heerlijke zonnetje. Maar laten we eerlijk zijn… zo nu en dan voelt het nog best wel fris. En precies daarom koos ik voor deze outfit! 

Wehkamp

Dit grijze truitje is super lekker zacht en met haar lange mouwen, hoef je voorlopig niet te rillen wanneer je op het terras zit. Bovendien oogt het lichte grijs mooi fris en zorgen de ruffles voor wat extra gezelligheid, waardoor het een prima item is om in een voorjaarsoutfit te dragen. 

Wehkamp

De jeans vormen het topstuk van deze outfit. Maar dat had je vast zelf ook al gezien. In 2016 showde Gucci haar pre-fall collectie met granny looks en borduursels op jeans. Toen al was ik verliefd. Topshop heeft vervolgens een mooie doorvertaling weten te maken en man, wat staat dat gezellig, zo’n spijkerbroek met de nodige vrolijkheid erop geborduurd.

Wehkamp

Dat het model ‘mom-jeans’ is, maakt hem nog nét iets hipper. Je hoeft er dus niet eens zo heel veel spannends bij te dragen om de outfit te laten spreken. 

Wehkamp

Kistjes eronder, frisse kleur lippenstift op en naar buiten maar! Koffie drinken, wandelen door het Vondelpark, thuis op je balkonnetje een boek openslaan. Ik weet het zeker: Alles voelt een stuk gezelliger in deze look! 

Wehkamp