Outfit: Een fleurige outfit voor donkere dagen. Wel zo gezellig.

Outfit: OTTO

Ik had zin in een zonnig jurkje. Want de wintertijd is officieel ingegaan en de dagen worden korter enzo. Doei zomertijd, hallo winter. Op naar warme koppen chocomel en dekentjes op de bank. Best lekker maar geen reden om je meteen in verdrietige kleuren te hullen, toch? En dus shopte ik deze vrolijke knapperd die ik verder mega basic combineerde. 

Outfit: OTTO

Met zwarte panties en lekker stoere zwarte boots eronder is deze outfit mega eenvoudig en toch ook sprekend. Mooi meegenomen? Met lekker gympen eronder doet dit het in de zomer ook helemaal top. Ben jij er nog niet uit waar je je gezelligste jurkje het liefst mee draagt deze winter? Check dan vooral even Otto.nl! Hoppa, gratis tip van het huis. Zij verkopen echt mega veel verschillende schoenen. Van laarzen tot gympen en van bikerboots tot espadrilles. En dus zit er altijd wel iets bij waar jij blij van wordt! Lucky you.

Outfit: OTTO

Oh en dat jurkje? Dat is dus van American Vintage, een van mijn lievelingsmerken. En nee, die koop je dan weer net niet bij Otto. Maar mocht al die vrolijkheid en print in de winter nou überhaupt niet jouw ding zijn en word je eerder blij van een knappe zwarte jurk? Surf dan gerust nog eens naar de website van de vroegere catalogus. Vind je ongetwijfeld iets tofs dat helemaal aan je wensen voldoet! Tijd om die wintergarderobe op te leuken. Ik zeg: Good luck babe. Gaat je vast helemaal lukken.

Outfit: 
Jurkje: American Vintage
Boots: Manfield
Ketting: 2TheMoonAndBack