Outfit: 2 Jimmy Choo’s + 1 fijn bomber jack = een blij ei

Outfit: Bomber

Soms is het echt niet zo moeilijk om me blij te maken (soms ook wel trouwens, maar let’s not go there). Want owwww wat word ik blij van een fijn nieuw kledingstuk. De laatste tijd heb ik op de één of andere manier iets met jasjes… Bombers in het bijzonder. Top met dit weer! Als het weer tegenvalt kun je je jack lekker dichtritsen en zit je er warmpjes bij. Maar is het ineens lekker warm, dan doe je je jack uit totdat je deze ‘s avonds – als het afkoelt – weer trots en met enige nonchalance om je schouders slaan.

Outfit: Bomber

Deze fijne bomber scoorde ik bij Bullitt in de Jan Pieterheijestraat. En super chill: je kunt de bomber aan twee kanten dragen! Hoe dan ook… Bullitt is een winkel waar ik super graag kom. Ze hebben er altijd wel één item waar ik verliefd op word.

OUtfit: Bomber jack

En als een dergelijk tof item pas, moet ik snel naar de kassa voordat ik ook nog een bank, antiek kastjes, tof tapijt en stapel ansichtkaarten mee naar huis neem. Bij Bullitt kun je namelijk voor kleding, woonaccessoires en de allertofste meubels terecht. Niet te lang binnen blijven dus…

Outfit: Bomber

Mijn vintage Jimmy Choo’s scoorde ik hier ook. En daar ben ik nog steeds zoooo super blij mee. Om de outfit af te maken, droeg ik bij deze outfit een leren lasercut rokje van Club Monaco (wanneer komen die winkels nou eens naar NL? Would make me very happy!) en een wit t-shirt van Junique. Een casual outfit die door de hakken een beetje extra ballen krijgt. Tenminste, ik hoop dat dat het resultaat is. What do you think?

Outfit:
Jasje: Bullitt shop
Hakken: Bullitt shop (Jimmy Choo)
Rokje: Club Monaco
T-shirt: Junique
Zonnebril: Rayban