Hotspot: Supermercado – Smaakvolle taco’s en perfecte zoete aardappel friet

 

Hotspot: Supermercado Rotterdam

Zoete aardappel frietjes met een dikke klodder vette mayo; is dat niet het aller-, allerlekkerste wat er is? Ik vind van wel! Precies dit serveren ze bij Supermercado in Rotterdam. En dat is niet het enige. Want ook de taco’s bij Supermercado zijn om je vingers bij af te likken zo lekker. Bovendien erg fijn: deze taco’s zijn erg petit waardoor je gerust 4 verschillende smaken kunt proberen. Super leuk! Ik heb de garnalen en vegetarische variant geprobeerd en die waren allebei top. Met name de garnalentaco vond ik super bijzonder! 

Hotspot: Supermercado Rotterdam

Ook fijn: de kipsalade met mango en avocado! Ik koos voor een kleine salade zodat ik ook nog aardig wat frietjes naar binnen kon proppen en dat bleek een goede beslissing. Een kleine salade is namelijk nog steeds behoorlijk groot, maar tegelijkertijd precies klein genoeg om nog een gaatje over te houden voor wat darn good pommes.

Hotspot: Supermercado Rotterdam

Wat je verder nog kunt bestellen? Ceviche, burgers en diverse andere lekkere happen. Maar met lekker bedoel ik echt: mega goed op smaak gebracht. Want dat was alles wat ik geproefd heb bij Supermercado absoluut! En lekker eten bereiden is niet eens het enige wat ze kunnen bij Supermercado. Ook voor interieur hebben ze zekersteweten gevoel. De styling is echt he-le-maal af en eigenlijk ook nog eens vrij origineel. 

Hotspot: Supermercado Rotterdam

Ok, tegels aan de wand, veel groen en hout hebben we al vaker gezien. Maar grafische felgekleurde patronen op stoelen en muren, het felgekleurde logo op de ramen en de ontzettend leuk ingerichte speelhoek maken deze tent toch net even anders, in de meest positieve zin van het woord. 

Hotspot: Supermercado Rotterdam

Vlakbij de Witte de Wit straat, Boijmans van Beuningen en het winkelgedeelte is deze tent perfect gelegen! Ben je dus in Roffa? Hop dan zeker even bij deze hotspot binnen om een taco’tje mee te pikken. Kun je daarna de rest van het onwijs leuke Rotterdam verkennen… Have fun! 

Hotspot: Supermercado Rotterdam