Hotspot: Sticky Fingers – Om je vingers bij af te likken!

Sticky Fingers

Ben jij een sweettooth? Dan moet je bij Sticky Fingers zijn! Oh boy, wat heb je hier veel lekkers. Van taartjes tot muffins en van croissants tot hele brokken chocolade. Deze tent is voor iedereen die een beetje suiker wel kan waarderen een regelrechte hit! 

Sticky Fingers

En toen was er weer een hele toffe nieuwkomer in onze hoofdstad. En wel: Sticky Fingers. Rozer dan roze is deze spot en zoeter dan zoet. Een echte meisjesplek dus. Al zagen we stiekem toch ook menig man hier van een koffietje of kaasstengel genieten. Misschien moeten we dat scharen onder omgekeerd feminisme. Hoe dan ook. Deze plek is fijn!

Sticky Fingers

Aan het einde van de Overtoom vinden we deze sweet-spot. De taartjes hier zijn te gek en hartjes in je koffie gegarandeerd. Leuk ook aan Sticky Fingers is dat het menu net een beetje anders is dan anders. Zo is er ook zoethout of een bakje popcorn te bestellen en met een gedroogde kaasstengel in je hand hoor je er helemaal bij!

Sticky Fingers

De muur meteen links is voor veel bloggers al een favoriete foto-spot gebleken, dus ben je op zoek naar een leuke plek voor een Insta-worthy kiekje, schuif dan lekker aan. Lekker naar buiten kijken doe je aan de bar tegen het raam, maar uren keuvelen onder het genot van koffie, croissants en nog meer koffie kan ook zeker ontspannen op een stoeltje aan een tafel.

Sticky Fingers

Wat je nog meer moet weten? Het personeel is vriendelijk, de koffie lekker en deze spot is dagelijks van 7:00u ’s ochtends tot 18:00u ’s avonds geopend. So you can eat your pink heart out!

Sticky Fingers