Robbies – #1 hotspot Den Bosch

Hotspot: Roots

Yes, yes, yes! Gezond eten. Daar kunnen we altijd wel een portie van gebruiken. Toch? Uhm ik wel in ieder geval. Vooral zo voor de feestdagen, waarbij ik weet wat voor food-fest eraan komt. Heerlijk om dan nu nog eventjes een salade te eten, healthy sapje te drinken en voedzaam ontbijtje naar binnen te schuiven. Ik voel me daar serieus beter door en dat is fijn! Een top adresje om je gezonde én lekkere snacks te halen? Roots!  

Hotspot: Roots

Een tijdje terug probeerde ik al eventjes de Roots bar bij Verse Good Store en daar at ik een broodje vegan erg-salad. Huh? Een eiersalade zonder ei? Jazeker. En het smaakte dus daadwerkelijk naar eiersalade. Ik vind het knap!

Hotspot: Roots

Maar natuurlijk kun je bij Roots ook van die knappe flesjes met hippe sapjes halen. Rode biet met appel, wortel, citroen en munt of venkel met bleekselderij appel en gember; er zijn talloze opties. Dus je kunt precies kiezen waar je op dat moment zin in hebt!

Hotspot: Roots

Roots gaat overigens verder dan sapjes, healthy snacks en vegan broodjes. Je kunt er ook te gek avond eten bestellen. Een lekkere burger bijvoorbeeld of een flinke pasta. Maar dan wel vegetarisch, vegan en guilt free. Lalalaaaa! Ik zeg: Zo maak je jezelf nog eens klaar voor de kerst!

Hotspot: Roots

Mijn favoriet overigens: De acaibowl. Vers gemaakt en super lekker! Oh en de koffie, daar kun je ook gerust een hip take-way kopje van nemen. Ge-nieten! I tell you. Naast in de Verse Store, zit Roots ook op de Amstelveense weg én in de Heisteeg. Je hoeft dus eigenlijk nooit ver te fietsen. Wat een luxe :-) Je hebt nog een paar dagen om er pre-kerst van te genieten. Al voel je je er post-kerst ongetwijfeld ook mega goed bij. Do whatever suits you! Maar smikkel het vooral op je gemakje allemaal op. Dan maakt het eigenlijk niet meer uit wanneer je dat doet…