Hotspot: Pause – De mooiste plek van Amsterdam

Hotspot: Pause at Pullitzer

Ik ben gek op ontbijten. Serieus: love. it. Vooral buiten de deur. En van marmer houd ik ook. En van gouden vazen. En van groen velvet en van momenten met vriendinnetjes. En precies daarom was vorige week vrijdag ochtend een perfecte ochtend! Bij Pause at Pullitzer kun je voor dit alles namelijk terecht.

Hotspot: Pause at Pullitzer

Grote Goden, wat is dat vernieuwde Pullitzer hotel mooi! Van de entree tot restaurant Jansz en van de Pullitzer Bar tot de nieuwste ontbijt- en lunchplek Pause. Wow!

Hotspot: Pause at Pullitzer

En die laatste plek, die mocht ik vorige week dus bezoeken. We streken neer op de perfecte groene stoelen, schoven aan aan de prachtige groene marmeren tafels en hadden uitzicht op de waanzinnig mooie witte bar vanwaar felgekleurde taartjes ons vrolijk aanstaarden.

Hotspot: Pause at Pullitzer

Goed, ik ben dus fan van het interieur bij Pause, dat moge duidelijk zijn. Maar minstens net zo fan ben ik van het eten dat je hier kunt bestellen.

Hotspot: Pause at Pullitzer

De croissantjes zijn verser dan vers, de cappuccino is heerlijk, de thee zo mogelijk nog lekkerder, de granola heeft een secret ingredient waardoor hij buitengewoon goed smaakt en de avocado toast is het lekkerste ontbijtgerecht dat ik in tijden heb gegeten. En dit alles oogt, net zoals de ruimte, ongelooflijk mooi.

Hotspot: Pause at Pullitzer

Een fotogenieker ontbijt dan dit zal je ergens anders niet snel vinden. Dus heb je binnenkort zin om jezelf eens bizar te verwennen? Ga naar Pause! Het is de perfecte plek om even bij te komen, je leven on hold te zetten en vooral… te genieten!

1 reply
  1. Marieke
    Marieke says:

    Ziet er zo lekker uit allemaal! Ik vroeg me af: wat zit er op de avocado toast? Ik kan helaas nergens een menu vinden.

Comments are closed.