Hotspot: Momo – Sushi en fashionable cocktails

Hotspot: Momo fashionable cocktails

Sushi en cocktails! Uhm. Can life get any better? Jazeker. Tel daar namelijk een modern, strak en tegelijkertijd speels interieur bij op, voeg er wat knappe barmannen aan toe, neem een van de meest centrale locaties van Amsterdam om dit alles samen te laten komen en je hebt een hele fijne hotspot te pakken! Shaken is niet nodig, de samenstelling is namelijk zo al perfect. Waar ik het over heb? Over Momo natuurlijk…

Hotspot: Momo Fashion cocktails

Misschien denk je: ‘Momo? Maar dat ken ik toch al lang?’. Jup. Klopt! Maar wat toch zeker leuk is om te melden, is dat sinds een week de cocktailkaart wat opgeschud is. Naast de fijne mixen die al verkrijgbaar waren, is daar een leuk rijtje aan fashion gerelateerde cocktails aan toegevoegd. Hoera!

Hotspot: Momo Sushi

Als groot sushi liefhebber (en geloof me: de sushi van Momo WIL je!) en iemand die toch echt niet vies is van een fijne cocktail op z’n tijd, was ik maar wat blij dat ik de nieuwe kaart + bijbehorende bites onlangs mocht komen proeven.

Hotspot: Momo Fashionable cocktails

Mijn favoriet? De Oger Seduction. Want geloof me: verleid word je door deze cocktail. De combinatie van Hooghoudt premium Triple gestookte jenever, aardbeienpuree, witte chocolade (YUM), orgeat (wat dat ook moge zijn), citroensap en een kleeeein beetje champagne, zorgt voor een bruisende ietwat bittere smaaksensaties die super goed in balans is. Ik vind het een hit! Maar ook de andere cocktails zijn zeker de moeite waard. Komende vrijdag dus nog geen plannen? Misschien moet je even een drankje gaan doen bij Momo. Of twee. En een berg sushi bestellen is eigenlijk ook wel een must. Hmm, dat wordt een avondvullend programma. Maar gelukkig is dat bij Momo absoluut geen straf!