Madam Pancake – It’s so fluffyyyyyy

Madam Pancake - Amsterdam

Het is even zoeken hoor. Want voor je bij Madam Pancake binnen staat, ben je toch zeker 3 coffeeshops, 2 sekswinkels en een hut waar ze lelijke mokken verkopen voorbij gesjokt. De Lange Niezel is geen fabulous straat. Maar daarom eigenlijk des te grappiger. Én het maakt Madam Pancake vooral ook een extra welkome afwisseling! Want Madam Pancake is cute én je kunt er rammend lekker ontbijten dan wel lunchen…

Madam Pancake - Amsterdam

Vooral nu, in de winterse sfeer, inclusief kerstversiering dus, vind ik de tent tof. Maar ook de glimlach van het personeel, de fijne koppen koffie en het vele groen maakt Madam Pancake tot een toffe plek.

Madam Pancake - Amsterdam

Pannenkoeken zijn hier de hoofdmoot. En dat is niet heel verrassend met zo’n naam, maar dat is zeker wel goed nieuws. De stapels pannenkoeken zijn namelijk niet alleen een lust voor het oog, ook je smaakpapillen worden op hun wenken bediend zodra je bij Madam Pancake een vorkje lekkers naar binnen propt. Hoewel ik de zoete varianten top vind, is mijn favoriet toch echt The Smokey Salmon, met gerookte zalm (duh), sour cream én een gepocheerd eitje. Vraag er avocado en cherry tomaatjes bij en je maaltijd is écht helemaal af.

Madam Pancake - Amsterdam

Je vindt op de kaart van Madam Pancake trouwens ook onwijs lekkere avocado en acai bowls. En vergeet de verse sapjes niet. Dus ook als je de carbs even links laat liggen, zit je hier goed!

Nog even een kleine sum-up… Ga naar Madam Pancake als:

  • Je zin hebt in écht goed bereide, meeeega fluffy pannenkoeken.
  • Je toeristisch Amsterdam aan het verkennen bent en onderweg een gezellige koffie-stop zoekt.
  • Je behoefte hebt aan een nieuwe plek waar je acai en avo-bowls kunt verorberen.
  • Je zin hebt in cake met panterprint (say what. Ja, dat!), want ook die hebben ze bij Madam Pancake.
  • Je behoefte hebt aan een girly-get-together.

Oh en… Heb NOOIT spijt van de calorieën die je hier naar binnen gooit. Die zijn het namelijk dubbel en dwars waard. Dat je het weet. Pancake lovers, verenigt u!