Hotspot: M’adam – Duizelingwekkende views en de lekkerste kip met polenta!

Hotspot M'Adam - A'dam Toren

Yes, ik ben dol op de nieuwe locatie boordevol hotspots in onze hoofdstad. Waar ik het over heb? Over de A’DAM toren. Tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam was ik er dagelijks voor de pop-up store en toen ik er toch was, heb ik ook maar meteen een hapje gegeten bij Madam. Bleek een heel goed idee! Man, wat kunnen ze daar lekker koken en met zo’n view als desert is een avond al snel helemaal af! 

Hotspot M'Adam - A'dam Toren

Madam heeft iets heel werelds. Komt ook door de hoogte hoor! Dat geeft meteen een piepklein beetje de New York feel. Maar bij Madam gaat het wel verder. Want ook het design van de ruimte is strak, verrassend en dynamisch. Met lampjes die bewegen boven de bar tot leren stoelen en een stalen kast vol met wijn. Het design is on-point!

Hotspot M'Adam - A'dam Toren

Ik at er de kip met polenta en die was echt briljant! Super zachte kip die een tikje zout was, gecombineerd met de polenta die precies voldoende zoet was. Op linzen ben ik normaal niet zo gek, maar die maakten dit gerecht écht af! En de baby maiskolfjes zorgden voor nog een klein beetje extra bite. 

Hotspot M'Adam - A'dam Toren

De frietjes zijn hier lekker knapperig, de risotto niet te nat en niet te kazig aka: precies goed! En de burger mals en sappig. 1 minpunt toen ik er was: de bediening. Die kan je avond in mijn optiek maken of breken, maar dat leek ze niet zoveel te interesseren. Maar ach, wellicht lag het aan de avond. Soms zit dat soort dingen gewoon een beetje tegen. Probeer het dus vooral zelf, want voor het eten én de view kun je gerust gaan! 

Hotspot M'Adam - A'dam Toren