Hotspot: Georgette – Het kleine zusje van George

Georgette

Hoe doen die gasten van George dat toch? Keer op keer zijn de variaties op het mega succesvolle concept weer he-le-maal on point! San George verpletterde met het prachtige diepe groen, bij George nr. 5 willen we allemaal op de foto met de blauw-wit gestreepte wand en bij Georgette – de jongste telg in de familie George – geven de zachtere kleurtjes een onwaarschijnlijk adorabel, Parijs salon gevoel. Ik ben verliefd. En dan kun je er ook nog lekker eten. Hoera!  

Georgette

Midden in de PC vind je dit cute-ass tentje. Je moet je dus wel even tussen de voetbalvrouwen en goed bedeelde toeristen doorwurmen voordat je lekker neer kunt ploffen. Maar als je eenmaal op dat zachtgroene velours neerploft, wil je niet meer weg.

Georgette

Georgette is echt de vrouwelijke doorvertaling van George, het kleine zusje als het ware. Kleurtjes zijn net iets zachter, er staan wat meer gezonde gerechten op de kaart en alles is net iets kleiner en subtieler vormgegeven dan bij Georgette’s stoere oudere broer. Maar de New York meets Parijs stijl blijft over eind. Thank God for that. Want laat NYC x Paris nou net mijn favoriete combinatie zijn.

Georgette

Je kunt bij Georgette kiezen voor de befaamde poached eggs die ook bij George op de kaart staan, maar daarnaast kun je kiezen uit vier verschillende soorten avocado-toast, pita broodjes, acai-bowls etc. De keuze is dus wat breder en dat verdient, vind ik, een dikke vette plus! Duim omhoog dus.

Georgette

Dan is het personeel ook nog eens iets scherper dan bij de gemiddelde George-tent, hang er mooie subtiele kunst aan de muur en kun je buiten of voor het raam lekker mensen gaan zitten kijken, mocht je daar zin in hebben (tuurlijk heb je daar zin in).

Georgette

Snel even zelf checken dus die nieuwe spot. Wedden dat je er dadelijk een favoriete restaurantje bij hebt? Ik word er in ieder geval vaste klant. Dus als je mij zoekt…

Georgette