Hotspot: De Wildernis – Voor iedereen met groene vingers die van koffie houdt

Hotspot: De Wildernis

Jaaa hoor. Deze plek is te leuk. En nee, hij is niet gisteren pas geopend, hij bestaat al best een heel tijdje. Maar toch leek het me leuk om er eens over te schrijven. Want bijzonder is ie zeker, deze hotspot! Ik neem je op deze fijne dinsdag even mee naar De Wildernis. 

Hotspot: De Wildernis

De Wildernis, midden in de stad. Kijk, dat klinkt gezellig. Toch? En dat is het ook. Hier hebben ze het woord conceptstore begrepen. En dan noemen ze zichzelf nog niet eens zo. Houd ik van!

Hotspot: De Wildernis

Kom je binnen bij De Wildernis, dan zie je groen. Heeeel veel groen. Het hangt, het staat. Het gaat van onwijs groot tot mega klein. Of je nou op zoek bent naar een cactus op naar een bananenplant, bij Wildernis hebben ze het allemaal.

Hotspot: De Wildernis

Maar je kunt er dus ook lieve kaartjes kopen óf gewoon een kop koffie drinken. En dat laatste is dus beregezellig tussen al dat groen. Bovendien lopen er heel de dag door plantenliefhebbers in en uit, dus er gebeurt zeker wat om je heen. De lichtinval is bij De Wildernis bovendien prachtig en de doodles op de ramen, maken het interieur nog eens extra gezellig.

Hotspot: De Wildernis

Bovendien: Aan zuurstof geen tekort en dat is in een grote stad stiekem toch ook wel prettig! En heb je je koffie op, kun je meteen een cadeautje meenemen voor je zus/vriendin/buurvrouw of gewoon lekker voor jezelf. Want van een leuk plantje voor in huis wordt bijna iedereen blij. Toch?

Hotspot: De Wildernis