Hotspot: De Kanarieclub – De perfecte werkplek

Hotspot: Kanarie Club

De kanarieclub is fijn. Laat ik daarmee beginnen. Vooral als je een plekkie zoekt om lekker stukjes te tikken, te vergaderen of je mails te beantwoorden. Met andere woorden: De Kanarieclub is een prima werkplek! Het is ruim opgezet, er staat fijne muziek op die niet afleidt van datgeen dat je moet doen en er zijn heel veel stopcontacten. Heel veel! 

Hotspot: Kanarie Club

Ook fijn: Bij de kanarieclub vind je mega veel groen, dat zorgt voor rust en zuurstof. Erg fijn wanneer je meters moet maken. Bovendien kunnen de grote deuren aan de achterzijde open wanneer het mooi weer is en dat zorgt ervoor dat je het buitengevoel binnen ervaart. Yay to that!

Hotspot: Kanarie Club

De lunch is er mega lekker (probeer de burrata salade! Die is top!) en de koffies van Vascobelo smaken ook absoluut niet verkeerd. Tenzij je een koffie verkeerd bestelt natuurlijk. Nou goed… Anyways, de bediening is vriendelijk en niet opdringerig en oh ja! Er zijn zelfs kluisjes. Dus kom jij als freelancer net de sportschool uitgerend, dan hoef je die stinktas niet heel de dag mee te zeulen. Nope, hij kan gewoon in een kluisje geplaatst worden.

Hotspot: Kanarie Club

Er is altijd plek, want de Kanarieclub is vrij ruim opgezet en als je na het werk zin hebt in een borrel of het zo druk hebt dat je ‘s avonds niet wil koken, maar gewoon even iets op wil pikken, kun je via The Pool of de aangrenzende Foodhallen meteen door!

Hotspot: Kanarie Club

Is er dan helemaal niks mis met de Kanarie club? Nou, als je er op woensdagochtend voor de gezelligheid koffie gaat doen, voelt het misschien een beetje ongezellig aan. Maar ga je echt om eens even keihard met je beste vriend (de laptop) te knallen? Dan is deze plek dus echt gewoon perfect. En dat meen ik. Niks meer aan doen, aan deze spot. Het is een soort van freelancer heaven.