Hotspot: 4850 – Koffie, wijn en eten

4850 Amsterdam

Voor iedereen die van simpel houdt, minimalistische tentjes fijn vindt, het kan waarderen wanneer er écht aandacht aan koffie, wijn en eten is besteedt… Meet: 4850. Randje Amsterdam-Oost vind je deze tent zonder poeha en het is er fijn. Niet heel erg bijzonder, maar wel gewoon heel fijn. 

4850 Amsterdam

Het interieur is strak en clean. De mensen lief en hip. Het menu onwijs bewust en eigenlijk ook best heel grappig. Je kunt er namelijk van een broodje kaas tot kimchi toast bestellen, maar wil je juist een goed bereide cinnamon bun, is dat ook geen probleem. Ik koos voor de steel oats met rabarber en die waren absoluut goed bereid. Vraag wel om wat extra rabarber compote, want daar waren ze naar mijn idee net even iets te zuinig mee. Maar beschouw dat vooral als een compliment.

4850 Amsterdam

Ook koffie en thee wordt met liefde bereid. Bovendien wordt thee in een heel lief glazen potje geserveerd en voor dat soort details ben ik absoluut een sucker!

4850 Amsterdam

Ik ga binnenkort sowieso terug voor een broodje kaas of wat kimchi of oranje wijn, want ik heb gehoord dat hun biologische oranje wijn mega bijzonder is. Oh en toe neem ik dan sowieso een zelfgebakken taart. Want, halleluja, ook die zag er goed uit. Zie ik je daar?