Hotspot: Stylish overload bij Hoed en Krelis

Hoed en Krelis

Ja, het is weer eens zover: De Pijp heeft een nieuwe knappe hotspot. Hoed en Krelis is de naam. Aangenaam! Met deze mooierd wil je sowieso kennis maken. Want aan het design is duidelijk veel aandacht besteed. Je kunt zelf kiezen in welke van de 20 stijlvolle hoekjes je plaatsneemt. Schuif aan aan één van de roze marmeren tafels of ga gewoon voor een houten exemplaar en plof neer in een zachte velvet stoel of ga keurig zitten op één van de stalen zwarte stoeltjes…

Hoed en Krelis

De barkrukken zijn hier roze en dat is natuurlijk sowieso gezellig en op bijna elke tafel vindt je een inspirerend tijdschrift. Van de ons allemaal bekende &C’s en Glamours tot high end cult magazines waarin je uren kunt bladeren. Bloemen op tafel, lekkere prenten aan de muur en klaar is. Krelis. Hoedje af.

Hoed en Krelis

Heel eerlijk: Voor een lunch en/of ontbijt moet ik hier nog langs, maar de latte smaakte in ieder geval prima. En voor de maaltijd kom ik gewoon heel snel terug. Lijkt me duidelijk!

Hoed en Krelis

Het personeel was in ieder geval super aardig, de muziek chill, het design dus onwaarschijnlijk tof en. Nou. Dat was het eigenlijk wel. Genoeg reden om eens even een kijkje te gaan nemen, dacht ik zo! Kun je daarna lekker even shoppen bij Anna & Nina of Bernice, want dat zit er dus gewoon schuin tegenover. Have fun babesss.

Hoed en Krelis