Yes, tijd om je balkon te stylen!

Balkon Wehkamp

Yes, de zon is weer terug. Tijd voor het balkon. Tralalaaa. Drankjes, zonnebril op, snackjes erbij. Niks meer aan doen. Behalve dan zorgen dat ie er he-le-maal te gek uitziet! Want dat maakt het chillen toch een tikje eenvoudiger.  

Balkon Wehkamp

Ik scoorde mijn balkon-inboedel bij Wehkamp. Super fijn dat je daar alles tegelijkertijd kan bestellen. Klikken maar en in de winkelmand gooien die handel. Van plant (ja, deze knapperd is hartstikke nep) tot balkonvloerkleed (mijn vriendje moest ernstig wennen aan het woord balkonvloerkleed, maar het is toch echt een begrip én het maakt je balkon binnen no time drie keer zo gezellig).

Balkon Wehkamp

De stoelen zitten mega chill en het tafeltje zorgt met zijn lijnenspel voor een lekker speels effect! Maar ik vind de plant persoonlijk echt de allerbeste aankoop. Want een beetje groen maakt elk huis gezelliger en dus ook elk balkon.

Balkon Wehkamp

Ik heb het geheel nog een beetje extra aangekleed met mijn water-toekan-kan & konijnen spaarpot van &Klevering. Want van een beetje onzin word ik gewoon oprecht altijd heel blij. Ik hoop dat mijn eigen balkonnetje je een beetje inspireert. Weten wat ik waar gekocht heb? Check de linkjes hieronder. Happy summer!

Balkon aankleding:
Vloerkleed: Wehkamp – Esschert
Stoeltjes: Whkmp’s Own
Tafeltje: Whkmp’s own
Plant: Mica Areca
Konijnen spaarpot: &Klevering
Water-toekan-kan: Niet meer verkrijgbaar