Woosh! Knappe krullen in een handomdraai…

Woosh! Knappe krullen in een handomdraai...

Je ziet mij niet zo heel vaak met beauty apparaten in de weer. Op de één of andere manier ben ik als het daar op aankomt namelijk de meest klunzige persoon op aarde. Dan brand ik me weer, dan heb ik te weinig geduld, het is altijd wat. Maar de perfect gekrulde lokken, die ik zo nu en dan op Pinterest enzo voorbij zie komen, die bleven toch maar naar me lonken. En dus besloot ik ervoor te gaan. Op avontuur met de krultang! En wel deze hele fijne krultang van ISO beauty om precies te zijn.   

Woosh! Knappe krullen in een handomdraai...

Men neme een goede borstel, wat non-sticky haarlak, een fijne krultang én een handschoen waarmee je je handen niet brandt. Even googlen en dit zijn de beste tricks. Ik volgde ze keurig op; borstelde mijn haar he-le-maal uit, zette te krultang in mijn haar, hield elke lok minstens 30 seconden vast en sprayde er lichtjes wat spray overheen.

Krultang

Heel fijn aan deze tang trouwens, de snoer draait mee. Als in: Het onderste deel van de krultang zit los, waardoor je je niet in allerlei snoer-bochten hoeft te wringen. Dat doet de tang namelijk voor je. Fijn in het gebruik en een heel mooi resultaat dus, dat is de conclusie. Zelf een keer proberen? Doe dat dan zeker met dit ISO beauty exemplaar!

Krultang