Olea All Suite Zakynthos – Een droom van een hotel…

Olea All Suites

Nou heb ik de afgelopen jaren zeker het geluk gehad om zo nu en dan in een mooi hotel te mogen verblijven. Maar toen we op Zakynthos een voet over de drempel zetten in ons onderkomen voor de komende week, was ik met stomheid geslagen! Het Olea All Suite hotel is echt een droom!

Olea All Suites

Kleine kanttekening wel: Toen wij die voet over de drempel zetten rende er ook nog een handvol bouwvakkers heen en weer. De dag dat wij arriveerden was namelijk de allereerste dag dat het hotel open was. En wij bleken gast nummer 1 en 2 te zijn. En we waren een paar uur vroeger dan dat het hotel management verwacht had, dus er was op z’n zachtst gezegd nog sprake van enige chaos. We besloten nog even twee dagen in een ander hotel te slapen, zodat we hier op een later moment in alle rust konden terugkomen.

Olea All Suites

En toen we dat deden was de chaos als sneeuw voor de zon verdwenen. Wat was het hier fijn. Met een gigantisch strak design (het was weinig verrassend toen we er achter kwamen dat de architect Scandinavisch is) en bizar vriendelijke medewerkers bleek Olea All Suite voor ons de perfecte plek om eens een week heel erg goed uit te rusten.

Olea All Suites

Van het bestek tot aan de marmeren balie bij de receptie, ik wilde daadwerkelijk alles mee naar huis nemen. Onze hotelkamer was uitegerust met een bubbelbad dat was omwikkeld met riet en aan de hotelkamer vonden we een kleine infinity pool. Er is in het ontwerp van Olea All Suite veel gewerkt met natuurmaterialen: Van hout tot stro en van natuursteen tot riet dus. Waanzinnig mooi! En dat ondersteunde het rustgevende effect perfect.

Olea All Suites

Bij Olea All Suite kun je naast lekker slapen, lezen, zwemmen en voor je uit staren ook heer-lijk lunchen en borrelen. De gerechten op de kaart bij het zwembad zijn origineel en smakelijk! In het fine-dining restaurant worden de gerechten nog eens naar een hoger niveau getild en zelfs het buffet (waar ik doorgaans toch oprecht best een hele erge hekel aan heb, want: vrijwel altijd fantasieloos en ongezellig) was mega smaakvol en orgineel!

Olea All Suites

Als je je Olea All Suite ervaring compleet wil maken, zou ik zeggen: Breng vooral ook nog even een bezoekje aan de tikje spirituele en vooral ook hele luxe spa die bij dit hotel hoort. Daar ga je geen spijt van krijgen. Ik had de Cretan massage en die was ‘ho-wacht-ik-val-bijna-in-slaap’ goed! Oh ja, ook nog even leuk om te vermelden: Bij Olea All Suite staan veel Griekse wijnen op de kaart en die moet je dus zeker niet overslaan. De sommelier heeft er namelijk echt een paar mooie exemplaren tussen gezet en hoe leuk om met die kwalitatieve nieuwe wijnen kennis te maken?

Olea All Suites

Goed, wat ik als laatste nog wil zeggen: Ga jij naar Zakynthos en vind je het ok om wat meer geld aan je hotel uit te geven (want één ding is zeker: Dit hotel is niet goedkoop) ga dan naar het Olea All Suite Hotel. En vertel het mij maar niet want dan word ik spontaan jaloers. Ok, vooruit, ik gun je natuurlijk de wereld: Geniet ervan ik weet zeker dat je het hier fantastisch vindt!

(Dit is op geen enkele manier een gesponsord artikel. Ik ben 100% oprecht mega fan van dit hotel :-))

1 reply
  1. Annemieke
    Annemieke says:

    Wat een heerlijke beschrijving Marjolein. Je hebt het voor elkaar…. in ieder geval jaloers op jou, want jíj bent er geweest!!

Trackbacks & Pingbacks

Comments are closed.